Showbiz

Jean Gavril și Andreea Bălan s-au căsătorit în Columbia: „Am fost cei mai frumoși miri”

schedule 27 feb. 2023, 15:15

Jean Gavril și Andreea Bălan s-au căsătorit în Columbia: „Am fost cei mai frumoși miri”
Sursa foto: YouTube America Express

Jean Gavril și Andreea Bălan s-au căsătorit în Columbia, în timpul uneia dintre probele emisiunii America Express, iar ediția va putea să fie urmărită de telespectatori în această seară, începând cu ora 20:30 la Antena 1. Cântăreața nu a mai avut răbdare și a postat câteva imagini cu noul ei coechipier, iar comentariile nu au încetat nici ele să apară.

Jean Gavril și Andreea Bălan, nuntă în America Express

În prima ediție a emisiunii America Express pe care concurenții au filmat-o în Columbia, Irina Fodor nu doar că a făcut un anunț extrem de important de care concurenții ar trebui să țină cont, dar a și schimbat echipele. În seara aceasta, se anunță o atmosferă incendiară, în care noile echipe vor fi supuse unor provocări grele și chiar se vor căsători. Rămâne de văzut cum vom decurge lucrurile, dar cert este că Andreea Bălan le-a stârnit deja interesul fanilor ei de pe Instagram.

Cântăreața a fost nevoită să facă echipă cu Jean Gavril, iar spre surprinderea tuturor, cei doi chiar s-au înțeles din prima clipă. Ceea ce se va întâmpla, însă, în această seară i-a lăsat mască pe mulți, din cauza fotografiilor pe care blondina le-a postat de la nunta lor din concurs, asta pentru că după divorț, multă lume a întrebat-o când se mărită din nou.

Așa cum era de așteptat, reacțiile oamenilor nu au întârziat nici ele să ap ară. Mulți l-au judecat pe Jean Gavril pentru faptul că a sărutat-o pe fosta parteneră de viață a lui George Burcea, având în vedere că are soție și copil. Nici Andreea Bălan nu a primit prea multe cuvinte de laudă, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în seara aceasta, fiind una dintre cele mai așteptate ediții ale sezonului. La final, ea a zis că a fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă, iar ei au fost, fără niciun fel de îndoială, cei mai frumoși miri.

''Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: “Dacă și când te mai măriți?” Și uitați cum m-am casatorit în Columbia în @americaexpressromania cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri. Diseară la 20.30 pe @antena1_oficial.'', a transmis Andreea Bălan, pe Instagram.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---