Social

Jean Sasu, patron Nuba, înjunghiat pe terasă. Agresorul a venit în local două zile la rând pentru a plănui totul

schedule 21 apr. 2023, 09:09

Jean Sasu, patronul Nuba, un local de lux din București, situat în Dorobanți, a fost înjunghiat de un client, pe terasă, ziua în amiaza mare. Agresorul, care nu ar fi cetățean român, și-a premeditat fapta. A venit în local două zile la rând pentru a plănui totul. Atacatorul este căutat încă de poliție. 

Jean Sasu, patronul Nuba, înjunghiat pe terasă de un client

Atacul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 20 aprilie, pe terasa cafenelei de lux Nuba. Individul, un cetățean străin, spun martorii, l-a așteptat pe unul dintre patronii localului, Jean Sasu. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum milionarul iese din local însoțit de o femeie.

Atacatorul, care stă la o masă, se ridică brusc și aleargă în urma lor, scoate un cuțit din mânecă și se năpustește asupra lui Jean Sasu. Clienții au povestit că cei doi nu ar fi avut nicio ceartă sau vreo altercație înainte. Agresorul a fugit imediat după atac.

El ar fi premeditat acțiunea. A stat la o masă, a consumat două pahare de tărie și și-a așteptat victima să iasă din cafenea, apoi și-a dus planul la bun sfârșit. 

Bărbatul a dat târcoale cafenelei încă de câteva zile, au transmis acționarii localului. În tot acest timp a purtat o pălărie trasă pe ochi și un hanorac larg, pentru a fi cât mai greu de recunoscut. Jean Sasu a ajuns de urgență la o unitate medicală cu o rană care nu îi pune viața în pericol. Poliția încă îl caută pe atacator.

Cine este Jean Sasu

Jean Sasu, în vârstă de 36 de ani, a fost de la casier la director de bancă, iar de ceva timp acționar la cluburile exclusiviste din București, Mamaia și Poiana Brașov. 

Este vorba despre localuri unde dictează opulența, unde invitații vin cu elicopterul sau cu bolizi de sute de mii de euro și unde șampania fină este adusă în roabă. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---