Externe

Detalii noi în cazul tragediei din California: adolescenta ucisă de polițiști în timpul unei urmăriri

schedule 03 apr. 2024, 16:20

Detalii noi în cazul tragediei din California: adolescenta ucisă de polițiști în timpul unei urmăriri
Matt Gush/Shutterstock
Video dezvăluie detalii ale cazului tragic al Savannah Graziano, împușcată de poliție în încercarea de salvare din răpirea tatălui ei.

O înregistrare video recent făcută publică a adus noi detalii în cazul tragic al unei adolescente din California, Savannah Graziano, care a fost împușcată mortal de polițiști în timp ce aceștia încercau să o salveze din mâinile tatălui ei răpitor. Incidentul a avut loc în septembrie 2022, dar abia acum au ieșit la iveală imaginile și informațiile complete.

Savannah, în vârstă de 15 ani, a fost răpită de tatăl ei, Anthony Graziano, după ce acesta și-a ucis soția cu o zi înainte. În timpul unei urmăriri cu viteze de peste 175 km/h, mai multe focuri de armă au fost trase din camioneta condusă de bărbat. După ce vehiculul s-a oprit într-un mărăciniș, Savannah a ieșit din mașină și s-a îndreptat către polițiști, care o îndemnau să vină la ei. În acel moment, un foc de armă a fost auzit, iar adolescenta a fost împușcată.

În ciuda îngrijirilor medicale primite, Savannah a decedat la spital din cauza rănilor. Tatăl ei a fost ucis pe loc, iar în mașina sa au fost găsite arme de foc, veste antiglonț și cartușe. Autoritățile nu au dezvăluit identitatea ofițerilor implicați, iar o anchetă este în curs pentru a clarifica circumstanțele exacte ale incidentului.

Această tragedie ridică întrebări privind acțiunile forțelor de ordine și vine în contextul unor statistici îngrijorătoare care indică un număr mare de persoane împușcate mortal de poliție în SUA.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---