Showbiz

Cum se simte Jean Paler după ce i s-a făcut rău pe scenă. Actorul este internat: „Mi-au salvat viața”

schedule 22 aug. 2023, 10:31

Cum se simte Jean Paler după ce i s-a făcut rău pe scenă. Actorul este internat: „Mi-au salvat viața”
Sursa foto: YouTube RAOUL

Jean Paler a văzut moartea cu ochii, după ce i s-a făcut rău, în timp ce se afla pe scenă. Care este starea de sănătate a actorului și ce a declarat direct de pe patul de spital!

Cum se simte Jean Paler

Jean Paler a trecut prin clipe de coșmar, în timpul celui mai recent spectacol pe care l-a avut. Actorului i s-a făcut rău din senin, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Ploiești. Acesta se află la Terapie Intensivă și va mai sta internat pentru câteva zile, pentru a-și reveni.

Direct de pe patul de spital, îndrăgitul actor a dat câteva declarații despre starea în care se află, fiind în primul și în primul rând profund recunoscător medicilor care au făcut tot posibilul să-i salveze viața. A fost un moment de cumpănă pentru el, în care credea că se va sfârși totul, dar a reușit să treacă cu bine peste el, iar în momentul de față, starea lui Jean Paler este una stabilă.

De asemenea, marele actor a transmis faptul că se află internat în spitalul din Ploiești și că mai are de stat acolo timp de câteva zile, fără să știe exact despre câte este vorba. Se afla pe litoral, când i s-a făcut rău și crede că a avut noroc de data aceasta, dar știe și că foarte bine nu va mai fi niciodată. Își iubește meseria și mereu a vorbit frumos despre ceea ce face, iar cei care îl admiră se întreabă deja dacă va mai urca sau nu pe scenă, având în vedere vârsta pe care o are și toate problemele de sănătate, dar rămâne de văzut ce va decide, după externare. În trecut, i s-a interzis să mai facă spectacole, doar că nu l-a lăsat inima să țină cont de părerile medicilor care i-au dat asemenea sfaturi, pentru că asta iubește cel mai mult să facă.

”Sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața”, a declarat Jean Paler, conform playtech.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---