Showbiz

Ce schimbări a făcut Adrian Minune în viața sa. La ce a renunțat manelistul odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani

schedule 18 iun. 2023, 10:16

Ce schimbări a făcut Adrian Minune în viața sa. La ce a renunțat manelistul odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani
Sursa foto: Instagram Karmen

Adrian Minune a ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani. Acesta are o carieră de succes în spate, dar odată ajuns aici, a lua câteva decizii importante. La ce a renunțat și ce le-a povestit oamenilor care îi ascultă muzica!

Adrian Minune, despre schimbările din viața sa

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți, ascultați și iubiți cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta are o carieră de succes, care durează de ani buni, iar odată ajuns la vârsta de 50 de ani, a decis să facă anumite schimbări. Fanii lui chiar au crezut că se va lăsa și de muzică, odată ajuns aici, dar nu a fost deloc așa, pentru că schimbările au legătură cu stilul de viață.

Manelistul poate spune că a reușit să facă totul în viață, având o familie frumoasă și trei copii fericiți care și-au făcut drumul lor în viață și care la rândul lor și-au întemeiat o familie, mai puțin cel mai mic dintre ei, care va ajunge în curând la vârsta majoratului. El consideră că datorită faptului că și-a schimbat modul de viață, a întinerit cu câțiva ani și, de asemenea, s-a reinventat, ajutându-l și faptul că a renunțat la anumite persoane din viața sa. Și-a dorit, ca odată ajuns la această vârstă, să dea mai multă importanță familiei, ceea ce nu se întâmpla până acum.



„M-am reinventat, am întinerit cu câțiva ani, pentru că mi-am schimbat modul de viață, am renunțat la unii prieteni, am renunțat la unele brigăzi. Asta înseamnă că am renunțat de tot! Sunt prietenii mei, dar ajungând la vârsta de 50 de ani am vrut să dau mai multă importanță familiei decât până acum, deși sunt un familist înrăit, am devenit și mai familist”, a declarat Adrian Minune, conform wowbiz.ro.

Mai mult de atât, Adrian Minune a povestit și că a început să fie mult mai atent la el și la nevoile sale, iar acest lucru l-a ajutat din foarte multe puncte de vedere. Concret, îndrăgitul cântăreț de manele doarme mai mult, nu mai consumă nici alcool de foarte mult timp și este și foarte atent la ceea ce mănâncă. Singurul om cu care simte că este în competiție, cel puțin pentru moment, este el însuși și se simte împlinit și fericit și mult mai bine în pielea sa, mai ales acum când nici ridurile nu îi mai sunt la fel de accentuate.

Vestea bună pentru cei care credeau că va renunța la cariera sa este că nu a mai oferit informații în acest sens, ci a decis să se bucure de fiecare zi din viața, punând accent pe lucrurile cu adevărat importante.

„Acum dorm mai mult, nu mai beau de foarte mult timp, am grijă ce mănânc. După cum se vede s-au dus și ridurile, și gușița. Eu sunt singurul cu care concurez, adică eu concurez cu mine”, a mai povestit artistul.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---