Showbiz

Ce planuri are Adriana Bahmuțeanu, după nunta cu George Restivan: „Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm”

schedule 20 iun. 2023, 11:51

Ce planuri are Adriana Bahmuțeanu, după nunta cu George Restivan: „Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Adriana Bahmuțeanu are planuri mari de viitor, la scurt timp după ce ea și George Restivan și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Vedeta a oferit un interviu în acest sens. Iată ce a povestit!

Adriana Bahmuțeanu, planuri după nuntă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt, încă de când s-au cunoscut și chiar dacă au amânat momentul în care și-au unit destinele de mai multe ori, au ajuns să se cunune religios într-o biserică din Ucraina, în luna aprilie a acestui an și a anunțat că se vor căsători și în România, deoarece își doresc ca toate persoanele dragi lor să le fie alături și să se bucure alături de ei. Vedeta a dezvăluit că acest lucru se va întâmpla în toamna acestui an, după care are planuri serioase de viitor.

Aceasta este foarte fericită alături de soțul ei, care are toate calitățile pe care și le-ar fi putut dori vreodată de la un bărbat. Crede că toate lucrurile se întâmplă cu un scop, iar ei s-au întâlnit la momentul potrivit și se bucură că s-a întâmplat în felul acesta. Își văd restul zilelor împreună și au planuri în ceea ce privește viitorul lor și ar putea lua chiar decizia de a se muta în afara țării.

Adriana Bahmuțeanu nu a confirmat faptul că ar putea să se mute în America, dar a muncit din greu și a făcut niște studii care în România nu sunt recunoscute. A terminat studiile în urmă cu o lună, iar peste o vreme speră să primească și dreptul la liberă pratic, mai ales că are și niște proiecte în desfășurare și își dorește în același timp să își deschidă și un cabinet, fiind de părere că ar fi un păcat să nu o facă, având în vedere cât de mult a muncit pentru a ajunge aici. O mare mândrie este pentru ea faptul că a reușit să intre în prima grupă din lume, pe specializarea sa. Partenerul ei de viață este la rândul lui mândru de ea și de faptul că învață de la cei mai buni medici din lume.



“Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce?
Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---