Showbiz

Care sunt planurile Elenei Ionescu după eliminarea de la Survivor All Stars. Cât de greu i-a fost în Republica Dominicană

schedule 31 ian. 2024, 09:15

Care sunt planurile Elenei Ionescu după eliminarea de la Survivor All Stars. Cât de greu i-a fost în Republica Dominicană
Sursa foto: Instagram Elena Ionescu

Elena Ionescu a povestit care sunt planurile sale, după eliminarea de la Survivor România. Care a fost cel mai greu lucru pentru ea în Republica Dominicană!

Ce planuri are Elena Ionescu după Survivor All Stars

Săptămâna trecută, Elena Ionescu a fost eliminată din cadrul emisiunii Survivor All Stars, după ce a primit o nominalizare din partea lui Jorge, cel care a obținut colanul de imunitate. Ea a intrat la duel cu Roxana Nemeș, Faimoasa care a obținut cele mai multe voturi din partea colegilor ei, pe motive sportive.

După revenirea în țară, fosta concurentă de la Survivor All Stars a oferit un interviu sincer, în care printre altele a vorbit despre planurile pe care le are pe viitor. Artista vrea să se concentreze mai mult pe cariera sa muzicală și chiar a început să lucreze la o nouă piesă, pentru că a ajuns la concluzia că a lăsat muzica pe planul al doilea și nu este deloc mulțumită.

„Planuri sunt multe! Lucrez la o piesă nouă, vreau să sudez proiectul cu band-ul pe care l-am început înainte de a pleca! Vreau să mă ocup mai mult de muzică, pe care am cam neglijat-o în ultimii ani!”, a declarat Elena Ionescu, pentru click.ro.



Participarea la un asemenea concurs nu este deloc una ușoară, iar unul dintre cele mai grele lucruri a fost legat de condițiile în care dormea, mai ales că erau foarte multe insecte care apăreau după ploaie și care nu le dădeau deloc pace.

„Cel mai greu mi s-a părut disconfortul de a dormi și nu neapărat pe scândură, ci mușcăturile unor insecte ce apăreau după ploaie și se instalau pe haine și se manifestau ca niște pureci.”, a mai povestit fosta Faimoasă.

Mai mult de atât, cântăreața a vorbit și despre persoanele cu care era pe aceeași lungime de undă la Survivor All Stars, cel mai bine înțelegându-se cu Zanni, Ana Porgras și Ștefi.

„Cu Ana, Zanni și Ștefi! Eram, cumva, pe aceeași lungime de undă și ne înțelegeam atât social, cât și sportiv, prin sfaturile și direcția comună în beneficiul echipei!”, a mai declarat vedeta, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---