Showbiz

Ce schimbări a făcut Florin Busuioc în viața sa, după ce a fost la un pas de moarte: „Să fiu sincer...”

schedule 23 ian. 2024, 13:54

Ce schimbări a făcut Florin Busuioc în viața sa, după ce a fost la un pas de moarte: „Să fiu sincer...”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

 Florin Busuioc a făcut mai multe schimbări în viața sa, după ce a fost la un pas de moarte. Ce nu mai face deloc prezentatorul!

Florin Busuioc, despre schimbările din viața sa

Florin Busuioc și-a văzut moartea cu ochii, în urmă cu câțiva ani, când a suferit un infarct. Prezentatorul a crezut că acela va fi sfârșitul său, dar trupul a luptat împotriva bolii, cum nimeni nu s-ar fi așteptat la momentul acela. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în anul 2018, iar de atunci și până acum, el a făcut mai multe schimbări în viața sa.

Omul de televiziune a decis să renunțe, în primul și în primul rând la fumat, dar nu pentru că s-ar fi speriat că i-ar putea face rău, ci pentru că, pur și simplu, nu a mai simțit nevoia să o facă, iar acum se simte mult mai bine. Medicii i-au recomandat să facă asemenea schimbări, având în vedere că a fost la un pas de moarte, dar și să adopte un regim alimentar echilibrat.

„Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta”, a declarat Florin Busuioc, conform viva.ro.

Așadar, Florin Busuioc a renunțat la pâine și la dulciuri, iar ultima masă pe o care o ia este la ora 17:00, când preferă un piept de curcan cu salată sau, adesea, brânză de vaci și iaurt grecesc. În plus, a doua zi, are prima masă în jurul prânzului. Nu știe dacă este neapărat corect cum procedează, dar a fost nevoie de aceste schimbări majore în viața sa.

„Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât”, a mai povestit el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---