Showbiz

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Are nevoie de o pauză: „Îmi pare rău că v-am dezamăgi”

schedule 26 oct. 2023, 09:10

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Are nevoie de o pauză: „Îmi pare rău că v-am dezamăgi”
Sursa foto: Instagram Chef Foa

Chef Foa a fost prins drogat la volan de către Brigada Rutieră și chiar dacă inițial a refuzat să discute pe marginea subiectului, a considerat în cele din urmă că fanii lui merită niște explicații. Iată ce le-a transmis!

Chef Foa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan

În urmă cu doar câteva zile, Chef Foa a fost oprit în trafic de către Brigada Rutieră și supus unui test cu aparatul Drugtest, care a ieșit pozitiv. Asupra lui Florin Scripcă, în vârstă de doar 41 de an, au mai fost patru țigarete cu ”un miros înțepător”, care i-au fost ulterior confiscate de către oamenii legii. Poliția a decis ca îndrăgitul chef să fie dus la sediul I.N.M.L., pentru prelevarea de mostre biologice, motiv pentru care acesta riscă să facă închisoare.

„În jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă.

Inițial, el a refuzat să dea prea multe detalii, susținând totuși că i s-a făcut un simplu control de rutină, dar mai apoi a simțit nevoia să o facă și a postat un mesaj direct pe contul lui de Instagram, conștient că urmăritorii lui erau nerăbdători să audă și partea lui de poveste.

Chef Foa a recunoscut că a greșit și regretă enorm faptul că a dus distracția mai departe decât ar fi trebuit, dar asta nu înseamnă că nu își respectă fanii, prietenii, partenerii și meseria. Îi pare rău că și-a dezamăgit familia și persoanele dragi, care au avut un real șoc, când au citit informațiile despre greșeala imensă pe care acesta a făcut-o. Consideră că o asemenea experiență este, de regulă, una care schimbă viața oricui, iar acum nu își dorește nimic mai mult decât să ia o pauză, după care să revină în forță. Vrea să petreacă mai mult timp alături de prieteni și de cei din familie, fiind singurul lucru de care crede că are nevoie acum.”Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit. Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite. În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.
Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine. Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a transmis Chef Foa, în mediul online.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 10 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

12 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9677 RON
0.00020
USD
USD: 4.6059 RON
0.00810
GBP
GBP: 5.7949 RON
0.00800
HUF
HUF: 1.2995 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5399 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2613 RON
0.01560
Convertor valutar

Rezultat: ---