Showbiz

Ce părere are Carmen Tănase despre Cătălin Scărlătescu. Ce au în comun cei doi: „Oamenii de genul...”

schedule 16 ian. 2024, 08:13

Ce părere are Carmen Tănase despre Cătălin Scărlătescu. Ce au în comun cei doi: „Oamenii de genul...”
Sursa foto: YouTube GALBEN

Carmen Tănase și-a spus părerea despre Cătălin Scărlătescu, aducând în discuție faptul că ei au într-adevăr ceva în comun. Ce a spus actrița!

Ce părere are Carmen Tănase despre Cătălin Scărlătescu

Carmen Tănase a fost prezentă la un eveniment organizat de Cătălin Scărlătescu în Capitală. S-a bucurat că a avut ocazia de a lua parte la lansarea aceea de carte și a acordat un interviu în care a vorbit despre mai multe lucruri și unde și-a dat inclusiv cu părerea despre fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Sinceră ca de fiecare dată, ea a afirmat că dintre el, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Scărlătescu a fost mereu favoritul ei, acest lucru datorându-se faptului că au ceva în comun. Din câte a spus chiar actrița, ambii sunt două persoane „ciufute”, dar ea nu are nimic împotriva acestui aspect, pentru că o ajută să țină mai ușor oamenii la distanță. Are momente în care nu are chef nici măcar să vorbească, iar faptul că are acele expresii faciale o ajută enorm.

„Cătălin a fost întotdeauna! (n.r. preferatul dintre cei 3 chefi). Întotdeauna a fost Cătălin! Mie îmi plac persoanele ciufute pentru că și eu, la rândul meu, sunt o persoană destul de ciufută! Dacă nu am chef să vorbesc, nu îmi place să fac frumos de dragul de a face frumos! Îmi plac foarte mult oamenii de genul, mi se pare că sunt adevărați! Exprimă ceea ce simt! Fața asta ciufută a mea ține oamenii puțin la distanță, cel puțin pe cei care sunt prea insistenți! Îmi place mult Cătălin, da!”, a declarat Carmen Tănase, pentru ego.ro.

Cu toate acestea, Carmen Tănase a recunoscut faptul că sunt și foarte multe pe persoane care reușesc să vadă dincolo de aparențe și o roagă să facă o poză. De cele mai multe ori, când acest lucru se întâmplă, o întreabă dacă este supărată sau dacă a pățit ceva, iar în tinerețe, unora le era chiar și frică de ea, pentru că nu râdea la fel de des ca oamenii din jurul ei.

”Lumea vine oricum! (n.r. să facă poze) Problema este că mă întreabă dacă sunt supărată! Îmi zic: “Sunteți supărată?”. Le spun: “Nu!”. Apoi îmi zic: “Am avut impresia…”. Nu! Așa este fața mea, ce să fac? Nu mai țin minte dacă în tinerețe mi-a adus probleme, dar știu că întotdeauna, la prima vedere, oamenilor le-a fost frică de mine! Probabil pentru că am această față care nu râde tot timpul, nu știu ce să zic! Apoi, după ce m-au cunoscut puțin, și-au dat seama că nu au de ce, chiar nu au de ce! M-a lăsat natura așa, e un mod de apărare? Habar nu am, nu știu!”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---