Showbiz

Cătălin Botezatu, critici la adresa ținutei lui Carmen Iohannis de la încoronarea Regelui Charles: „Nu are cercei, are o...”

schedule 09 mai 2023, 09:26

Cătălin Botezatu, critici la adresa ținutei lui Carmen Iohannis de la încoronarea Regelui Charles: „Nu are cercei, are o...”
Sursa foto: YouTube Radu Tibulca

Ținuta pe care Carmen Iohannis a ales să o poarte la încoronarea Regelui Charles nu a scăpat de criticile lui Cătălin Botezatu, care a avut cu toate acestea numai cuvinte de laudă la adresa Princepesei Margareta. Iată ce a avut de zis îndrăgitul designer despre alegerile lor vestimentare.

Botezatu, despre ținuta purtată de Prima Doamnă

Încoronarea Regelui Charles a avut loc pe data de 6 mai, iar la eveniment au luat parte și Klaus Iohannis alături de soția sa, Carmen Iohannis. Prima Doamnă a ales să o poarte o ținută specială pentru această ocazie, doar că ea nu a fost nici de data aceasta pe placul lui Cătălin Botezatu, care a criticat dur alegerea pe care a făcut-o. Cunoscutul designer a identificat mai multe greșeli despre care nu s-a putut abține să nu facă mai multe declarații.

Fostul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” a început prin a spune că ar fi trebuit să opteze pentru o rochie puțin mai cambrată, cu niște pliuri care să fie mai atent lucrate, deoarece au un aspect șifonat care deranjează vizual. De asemenea, Botezatu a precizat că apreciază faptul că Prima Doamnă a ținut cont de sfaturile pe care i le-a dat în trecut, dar cu toate acestea a cirticat dur faptul că nu poartă cercei, fiind de părere și că pentru apariție la Casa Regală nu este indicat să se poarte un lănțișor cu cruciuliță și nici o geantă cu lanț, precum cele pentru care a optat Carmen Iohannis.

„Rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima Doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la Casa Regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bunăÎn momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că Prima Doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiu”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru unica.ro.

Mai apoi, Cătălin Botezatu s-a oprit asupra ținutei pe care a purtat-o în timpul ceremoniei Principesa Margareta. Din punctul lui de vedere, aceasta era îmbrăcată impecabil pentru un asemenea eveniment. A avantajat-o foarte tare faptul că a ales să poarte o singură culoare și anume albastru royal, alegându-și chiar și pantofii în aceeași nuanță. Cunoscutul designer a avut numai cuvinte de laudă și legate de machiaj, dar și de geantă.

„Principesa Margareta este îmbrăcată impecabil pentru un astfel de eveniment. Poartă exact o ținută regală, o ținută ton-sur-ton. A folosit o singură culoare, albastru royal, pantofi în aceeași nuanță și un clutch potrivit. Rochia este din mătase naturală, asociată cu un mantou din brocard. Poartă perlele aferente, ținuta a fost accesorizată cu cercei foarte discreți și, nu în ultimul rând, broșa care cred că reprezintă un crin royal, semn al regalității.
Nu are un machiaj strident, poartă ruj nude, exact ce se folosește în astfel de cazuri. Din ce pot observa în imagine, cred că poartă o geantă Alexander McQueen, iar ținuta este impecabilă”, a adăugat Botezatu.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---