Showbiz

Când va fi condus pe ultimul drum Stephan Pelger. Anunțul familiei: „Va fi îmbrăcat frumos, cu flori”

schedule 14 iun. 2023, 11:49

Când va fi condus pe ultimul drum Stephan Pelger. Anunțul familiei: „Va fi îmbrăcat frumos, cu flori”
Sursa foto: YouTube theXclusive

În urmă cu aproximativ o săptămână, Stephan Pelger a fost găsit spânzurat, în propria sa locuință, de către unul dintre vecinii săi. Acesta a alertat imediat oamenii legii care nu au putut face nimic pentru el, ci doar au constatat decesul.

Când va fi condus pe ultimul drum Stephan Pelger

Trista veste că Stephan Pelger nu mai este printre noi a îndoliat întreaga lume mondenă. Familia, prietenii și oamenii care l-au cunoscut pe designer au fost în stare de șoc, în clipa în care au aflat că și-a pus capăt zilelor, în propria casă, la scurt timp după de se întorsese dintr-un restaurant din Capitală, unde a purtat o discuție cu patronul localului căruia i-a promis că va reveni a doua zi cu prietenele sale, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

Acesta se confrunta cu depresia și insomnia, având des atacuri de panică și coșmaruri, iar despre toate acestea a vorbit pe larg, în cadrul emisiunii pe care o moderează Mihai Ghiță, doar că nimeni nu credea că lucrurile vor merge atât de departe, iar el își va lua viața din cauza situațiilor cu care se confrunta. Multă lume s-a mirat, când a auzit lucrul acesta și chiar Cătălin Botezatu a dezăluit că era foarte fericit, înainte de a se sinucide, deoarece reușise să își facă implant de păr.

Toți cei care își doresc să își ia adio de la Stephan Pelger o pot face pe data de 15 iunie, începând cu ora 11:00, când va avea loc o slujbă religioasă, pentru comemorarea creatorului de modă, la capela Cimitirului Evanghelic din București. După ceremonie, urna cu rămășițele sale pământești ca pleca în Germania, unde se află locul de veci al familiei sale.

„Joi, 15 iunie 2023, la ora 11 va avea loc o slujbă religioasă evanghelică pentru comemorarea creatorului de modă STEPHAN PELGER, la capela Cimitirului Evanghelic din București, unde va fi depusă urna cu rămășițele sale pământești. După ceremonie, urna va pleca în Germania către locul de veci al familiei sale. Prietenii și apropiații, împreună cu toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, sunt invitați să participe la ceremonial și să-i fie alături pe ultimul drum. Florile pot fi depuse la capelă. Adresa Cimitirului Evanghelic: Sos. Giurgiului 4, Sector 4, București. München, 13 iunie 2023”, este mesajul transmis de familia Pelger, pe Instagram.

De asemenea, Adina Buzatu a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online, spunând că joi va avea loc o ceremonie cu mulți prieteni care își doresc să îl conducă pe ultimul drum pe Stephan Pelger.

„Va fi o ceremonie mare cu mulți prieteni, așa cum îi plăcea lui. Va fi îmbrăcat frumos, cu flori, așa cum și-ar fi dorit”, a declarat Adina Buzatu, într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---