Showbiz

Cine este Antoneta Galeș. Va participa la America Express alături de fiica sa, Ada Galeș

schedule 05 iun. 2023, 10:58

Nouă perechi de vedete din România au acceptat să plece în aventura vieții lor, numită America Express, pe Drumul Soarelui. Printre ele se numără Antoneta Galeș, care o va avea alături pe fiica sa, Ada Galeș. Află din următoarele rânduri cine este Antoneta Galeș și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa, și descoperă și detalii legate de relația pe care aceasta o are cu fiica sa, Ada Galeș.

Cine este Antoneta Galeș de la America Express

Antoneta Galeș, în vârstă de 52 de ani, este o scriitoare română, originară din Brașov. Despre viața personală nu se cunosc foarte multe lucruri, dar din punct de vedere profesional, Antoneta Galeș se poate mândri cu un CV stufos. 

Aceasta este licențiată în proiectare și producție de mobilier din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Ulterior, a absolvit diploma de master în resurse umane, dezvoltare și comunicare din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

Așadar, Antoneta Galeș este expert în resurse umane cu o experiență de 25 de ani în recrutare și training. De-a lungul carierei sale, a condus un departament de resurse umane într-o corporație, a fondat o companie care se ocupă cu training, coaching și ateliere în domeniul fericirii și a urmat mai multe cursuri de formare în domeniu.

În plus, este autoarea unei cărți de dezvoltare personală intitulată „Caietul fericirii” și a volumului „neFericirea noastră cea de toate zilele”. În paralel, scrie și romane polițiste sub pseudonimul Tony Mott. Mai multe, aceasta este și antreprenoare în cadrul unui atelier de produse beauty artizanale. 

„Consider că fiecare are dreptul de a-și alege definiția FERICIRII și cred că tocmai aici este provocarea. Dacă alegem să credem că fericire înseamnă bucurie sau euforie continuă, ne prindem singuri în capcană. După mine, fericirea înseamnă înțelepciunea de a trăi, capacitatea de a fi mulțumiți cu viața noastră, starea de bine și de satisfacție. E un fel de împlinire, de liniște și de echilibru”, a scris Antoneta Galeș pe blogul său personal.

Pe lângă pasiunea pentru scriitură, Antoneta Galeș este foarte pasionată și de citit, lucru pe care l-a moștenit de la mama sa, conform afirmațiilor sale.

„Mama a citit enorm. O vedeam cu o carte în mână de fiecare dată când avea puțin timp liber. Cititul este o moștenire”, a declarant Antoneta Galeș în cadrul unui articol.  

Antoneta și Ada Galeș vor participa la America Express

Antoneta Galeș se poate mândri cu două fiice superbe, de care este mândră. Actrița Ada Galeș este cea cunoscută deja publicului, iar relația cu mama și sora sa este una specială. 

„Suntem de vârste diferite și avem provocări diferite, discuțiile între noi sunt «la cald», dezbatem concepte sau povestim despre provocări. Sunt perspective foarte diferite, fiecare vârstă are înțelepciunea ei”, a declarat Ada Galeș în cadrul unui interviu despre fiicele sale. 

Tocmai de aceea au decis să plece împreună pe Drumul Soarelui, la America Express de la Antena 1. Cele două vor, cu această ocazie, să consolideze relația mamă-fiică și să descopere lucruri noi.

„Dincolo de mamă și fiică, suntem bune prietene, ne admirăm și ne susținem reciproc, provocându-ne deseori pentru a descoperi lucruri interesante.”, a spus Ada Galeș la scurt timp după ce s-a aflat că va face echipă cu mama sa.

La rândul său, Antoneta Galeș vrea să descopere mai multe lucruri despre oamenii pe care îi va întâlni pe parcursul călătoriei sale, adunând inspirație pentru un viitor roman.

„Vreau să aflu mai multe despre oameni și despre mine în America de Sud. Sunt foarte curioasă, nu am fost niciodată în țările pe care urmează să le vedem și sunt convinsă că va fi o experiență de neuitat. Sunt scriitoare și sunt sigură că voi plasa acțiunea unui viitor roman în America de Sud, așa că voi fi foarte atentă. Mi-aș dori să reușesc să ne bucurăm de șansa de a descoperi o lume și de a cunoaște oameni, în același timp în care vom concura”, a spus Antoneta Galeș.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---