Showbiz

Cine este Edward Sanda de la America Express. Drama neștiută din viața artistului

schedule 25 mai 2023, 14:57

Cine este Edward Sanda de la America Express. Drama neștiută din viața artistului
Sursa foto: Instagram Edward Sanda

Dacă pe Cleopatra Stratan o știe o țară întreagă, pe partenerul ei de viață nu îl cunoaște atât de multă lume, motiv pentru care unii au ajuns să se întrebe cine este, de fapt, Edward Sanda, unul dintre concurenții America Express 2024. Trecutul artistului este unul foarte dureros.

Cine este Edward Sanda de la America Express 2024

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură noul sezon al emisiunii America Express, mai ales de când au fost anunțate numele echipelor care vo lupta pentru marele premiu. Printre concurenți se află și Cleopatra Stratan alături de partenerul ei de viață, Edward Sanda, iar dacă despre artistă oamenii știu foarte multe lucruri având în vedere că este în industria muzică de la vârsta de trei ani, nu putem spune același lucru și despre soțul ei.

Ei bine, este un cântăreț și producător muzical român, care s-a născut pe data de 11 iulie 1997. Acesta s-a alăturat echipei  Famous Production în anul 2016, a lansat mai multe piese de succes, iar acum se află pe lista celor mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, având colaborări cu soția sa, cu Ioana Ignat, dar și cu alte nume cunoscute din muzica românească. Pasiunea pentru muzică o are încă de pe vremea când era doar un copil și a început prin a cânta la tobe. Mai apoi, a decis să învețe să cânte și la alte istrumente și s-a îndrăgostit de muzică în adevăratul sens al cuvântului, a participat și la tot felul de concursuri și festivaluri de muzică, la fel cum s-a întâmplat în cazul celor mai mulți cântăreți de la noi.

Concurentul de la America Express a absolvit Liceul de Muzică "George Enescu" din București, iar mai apoi a decis să urmeze  cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din Capitală. A continuat pe acest drum, a strâns milioane de vizulizări pe YouTube, dar viața lui s-a schimbat în totalitate în momentul în care a cunoscut-o pe Cleopatra Stratan cu care s-a și căsătorit.

Înainte de a-și găsi partenera ideală cu care să își dorească să își întemeieze o familie, a fost împreună cu o altă persoană pe care a iubit-o la fel de tare, dar care a sfârșit tragic. Era în clasa a opta, când s-a îndrăgostit pentru prima dată, iar povestea lor de iubire a fost una adevărată, după cum chiar el și-a amintit într-un interviu, doar că nu a fost una e durată, pentru că ea și-a pierdut viața, în timp ce își făcea duș. A fost un șoc pentru el, deoarece chiar la momentul respectiv ar fi trebuit să se întâlnească, dar cei dragi i-au fost alături și l-au ajutat să treacă peste acest moment cumplit din viața sa.

„Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea. Am fost în șoc. Trebuia să ne întâlnim. După aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a declarat Edward pentru Antena Stars, acum ceva timp.

La momentul actual, este foarte fericit alături de soția sa cu care are planuri serioase de viitor cu aceasta, urmând să participe împreună și la America Expres. Și-au propus să se bucure din plin de această experiență, mai ales că amândurora le plac provocările, iar aceasta este o ocazia unică în viața lor.

“Am ales să plecăm la America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express. Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!”, au declarat cei doi îndrăgostiți, pentru America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---