Showbiz

Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Influencerița a câștigat cel de-a doilea sezon al emisiunii “Next Top Model by Cătălin Botezatu”

schedule 30 mai 2023, 13:26

Cine este Laura Giurcanu de la America Express. Influencerița a câștigat cel de-a doilea sezon al emisiunii “Next Top Model by Cătălin Botezatu”
Sursa foto: Instagram Laura Giurcanu

Laura Giurcanu este una dintre concuentele celui de-al șaselea sezon al emisiunii America Express. Aceasta face echipă cu buna sa prietenă, Sânziana Buruiană și deși este cunoscută de tinerii din mediul online, au fost foarte mulți oameni care s-au întrebat cine este.

Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2024

Ei bine, Laura Giurcanu are 26 de ani și încă de când era mică, visa să ajungă cunoscută și apreciată pentru munca sa. Inițial, și-a dorit să fie medic, iar mai apoi a făcut atletism timp de șapte ani, dar nu a fost drumul ei nici acela. A continuat să creadă în ea și în visurile sale, iar în anul 2011 a fost marea câștigătoare a emisiunii “Next Top Model by Cătălin Botezatu” sezonul 2. Mereu a spus despre momentul acela că a fost unul care i-a schimbat viața, pentru că un an mai târziu a ajuns să pozeze pentru publicații precum Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia.

În anul 2015, și-a deschis primul canal de YouTube pe care a continuat să fie activă, pe care a adunat mii de subscriberi și unde oamenii au început să o aprecieze din ce în ce mai mult pentru ceea ce făcea. Un an mai târziu, Laurei Giurcanu i s-a oferit premiul “Best use of video in blogging” la Digital Divas Awards, acesta fiind în mod clar încă un motiv în plus de bucurie pentru ea. Au urmat multe alte premii importante pentru ea, dar și proiecte în care s-a implicat și pe care le-a dus cu succes la capăt.

Laura Giurcanu a fost concurentă, înainte de a accepta propunerea de a face parte din proiectul America Express, la Survivor România. Influencerița și-a dorit extrem de tare să plece în Republica Dominicană și chiar dacă s-a descurcat de minune, a zis clar că nu ar mai repeta experiența, pentru că a acolo a fost pusă în niște situații extreme, iar una dintre cele mai grele a fost legată de lipsa hranei. Aceasta a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar datorită faptului că era foarte bună pe plan sportiv, foștii ei colegi nu au avut prea multe lucruri rele de zis despre ea. Într-un interviu pe care l-a acordat la vremea respectivă, ea a enumerat care sunt motivele pentru care nu s-ar mai întoarce sau nu ar mai accepta vreodată să participe la un show de genul acesta, chiar dacă a avut parte de o experiență pe care nu o va uita niciodată.

„Nu îmi este dor să mai merg la Survivor. Nu prea are cum să îți fie dor după ce ți-a fost foame și greu și nu ai putut să dormi bine. A fost o experiență foarte mișto, foarte intensă, foarte interesantă, dar nu a trecut suficient timp cât să mi se facă dor. Dacă e să îmi fie dor de ceva...este acela de a fi pe o insulă superbă, în liniște, atât. De restul lucrurilor, nu! Pentru genul acesta de experiență trebuie să treacă timp să apuci să fii nostalgic și să ți se facă dor”.

În ceea ce privește participarea la America Express, ea a recunoscut că i-a trecut prin gând ideea de a fi și ea parte din concurs, încă de când a urmărit primele ediții și este recunoscătoare că i s-a oferit șansa de a face echipă cu buna sa prietenă, Sânziana Buruiană. Are mai încredere în ele și în forța lor, dar mai ales în frumoasa relație de prietenie, pentru că au trecut prin atât de multe lucruri împreună, încât nimeni și nimic nu le mai poate speria.



 “Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experiență completă, complexă și intensă. Genul de experiență pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, așa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea. Cred că o să ne învețe multe și ne va transforma în bine. Ce-i drept, cred că trăiești acolo în câteva săptămâni, cât pentru o viață. Am încredere în echipa și relația noastră, noi suntem prietene de mult și am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viața mea și știu că mă pot baza pe Sânziana, așa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu :)))) și fun.”, a declarat Laura Giurcanu, pentru America Express.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---