Showbiz

Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături de Laura Giurcanu. Iată de ce: „Cea mai bătăioasă și ambițioasă”

schedule 20 nov. 2023, 09:18

Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături de Laura Giurcanu. Iată de ce: „Cea mai bătăioasă și ambițioasă”
Sursa foto: YouTube America Express

Sânziana Negru nu ar mai repeta experiența America Express alături de Laura Giurcanu, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a spus care este adevăratul motiv. De asemenea, a spus de ce a acceptat să plece în aventura vieții sale alăruri de buna ei prietenă.

Sânziana Negru, despre experiența America Express

Experiența America Express este una unică, de care foarte puține persoane publice au norocul de a se bucura. Unii s-ar întoarce acolo fără să clipească, în timp ce alții nici nu vor să audă, iar Sânziana Negru ar mai participa la acest concurs, dar în niciun caz alături de partenera sa de echipă, Laura Giurcanu.

Cele două concurente ale emisiunii de la America Express sunt prietene de ani buni, se înțeleg de minune și chiar s-au comportat ca atare și în competiție. S-au bucurat de cele mai frumoase momente, s-au susținut la greu, au râs și au plâns împreună, dar nu este suficient pentru Sânziana Negru care ar repeta experiența, dar nu alături de prietena ei. De ce? Ei bine, pentru că este de părere că nu ar mai exista acel factor surpriză, știind deja la ce să se aștepte.

Ar dori să nu aibă idee cum va fi, dacă ar mai avea ocazia să participe vreodată, iar în ceea ce privește participarea alături de Laura Giurcanu, a zis că s-a întâmplat, deoarece este cea mai ambițioasă și bătăioasă zodie dintre cele existente.



„E Capricorn (n.r. Laura Giurcanu). Nu am luat orice zodie lângă mine ca să plec acolo. Am luat cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă! Cred că nu aș mai trăi experiența pentru că nu mai este factorul surpriză, deja știu la ce să mă aștept! Dacă ar fi altfel emisiunea, da, m-aș mai duce! Dar să nu știu ce se întâmplă, căci în acest moment știu tot!”, a declarat Sânziana Negru, pentru ego.ro.

Mai apoi, a zis că s-a schimbat în urma participării lor la America Express, dându-și seama astfel care sunt cele mai importante lucruri în viața sa și, de asemenea, care sunt persoanele pe care dorește să le păstreze în jurul ei.

„Nu știu dacă două luni petrecute undeva te pot schimba fundamental ca persoană. Îți schimbă niște direcții, îți dai seama ce este mai important pentru tine în viață, pe cine vrei să păstrezi în jurul tău și pe cine nu ca să nu mai pierzi timpul.(...)”, a mai zis concurenta de la America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---