Showbiz

Laura Giurcanu, despre experiența America Express. Cum i s-a schimbat viața: „Îmi place cum m-am întors”

schedule 14 aug. 2023, 11:39

Laura Giurcanu, despre experiența America Express. Cum i s-a schimbat viața: „Îmi place cum m-am întors”
Sursa foto: Instagram Laura Giurcanu

Laura Giurcanu a oferit un interviu despre experiența America Express. Vedeta a povestit cum i s-a schimbat viața odată cu participarea în concurs și este mulțumită de felul în care s-a întors. Iată ce a povestit!

Laura Giurcanu, detalii despre experiența America Express

Emisiunea America Express s-a filmat vara aceasta, urmând ca din toamnă să poată fi urmărită de către telespectatori pe micile ecrane. Dintre cele nouă echipe care au acceptat provocare de a intra în concurs au făcut parte Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care s-au bucurat enorm că pot avea parte de o asemenea experiență împreună, mai ales că erau deja prietene de ani buni. Influencerițele au avut mare încredere în ele și în forțele lor și au știut, încă dinainte de a începe filmările, că din moment ce se se vor susține una pe cealaltă, vor reuși să treacă peste toate și așa a fost.

Încântată de toate momentele pe care le-a trăit în săptămânile în care a fost plecată, Laura Giurcanu a dat un interviu sincer în care a vorbit despre întreaga experiență. Vedeta a povestit cât de greu i-a fost să se descurce cu un dolar pe zi și fără telefon și consideră că s-a întors un alt om de acolo.

De asemenea, concurenta emisiunii de la Antena 1 a zis că aceasta a fost experiența vieții sale, fără niciun fel de îndoială, pentru că a trăit niște lucruri unice de care nu s-ar fi putut bucura într-un alt context. Laurei Giurcanu i-a plăcut foarte tare acolo și este nerăbdătoare ca și oamenii să vadă imaginile. După toate aceste trăiri care i-au adus un plus în viață, ea a declarat că are nevoie și de o vacanță, doar că nu poate până în toamnă să facă lucrul acesta, fiind mult prea ocupată cu ceea ce mai are de făcut în țară.

„A fost superb, foarte intens și aici la festival sunt numai steaguri și îmi dă un vibe așa. De când am intrat, am văzut atâtea steaguri și am atins unul, că nu aveam cum să nu, a fost superb, a fost experiența vieții mele, abia aștept să vedeți. Am plecat destul de înțeleaptă de acasă, dar îmi place cum m-am întors. Mi-a plăcut foarte mult acolo, mi-a plăcut foarte mult cu Sânziana acolo și a fost superb, a fost ca nimic altceva din viața mea. Vreau (n.r. vacanță) și ar trebui să merg pe o barcă, la un moment dat, în Italia, dar printr-o toamnă”, a declarat Laura Giurcanu, pentru Antena Stars.

Un alt motiv de bucurie este faptul că Sânziana Negru i-a fost alături în această experiență care i-a schimbat viața din multe puncte de vedere, chiar ea spunând că a plecat înțeleaptă, dar îi place cum este acum.

„În afara faptului că sunt entuziasmată de aventura în sine și ce ne așteaptă... sunt atât de bucuroasă că fac asta cu tine, Sânziana Negru, am trecut prin nopți cu plânsete și zile cu râsete, iar cu tine viața e dans, voie bună, discuții lungi și profunde, ironie și joc. Abia aștept, colega”, a mai povestit ea, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---