Showbiz

Romică Țociu i-a dat de gol pe Aris și Laura Giurcanu. Ce detaliu important a remarcat concurentul de la America Express: „Dacă v-ați muta împreună”

schedule 15 nov. 2023, 10:45

Romică Țociu i-a dat de gol pe Aris și Laura Giurcanu. Ce detaliu important a remarcat concurentul de la America Express: „Dacă v-ați muta împreună”
Sursa foto: Instagram Alexia Eram

Romică Țociu i-a dat de gol pe Aris și Laura Giurcanu, în timp ce filmau pentru „Podcastito”. Ce a zis concurentul de la America Express despre cei doi tineri și ce i-a pus, de fapt, pe gânduri pe internauți!

Romică Țociu i-a dat de gol pe Aris și Laura Giurcanu la „Podcastito”

În urmă cu câteva zile, imaginile cu Aris și Laura Giurcanu în care se sărutau au făcut ravagii pe internet. Niciunul dintre ei nu a dorit să dea declarații pe marginea acestui subiect, iar influencerița părea că își vede de viață în continuare, la doar o zi după ce oamenii au început să vorbească despre idila, ea a ieșit în oraș cu partenerul ei de viață, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Într-unul dintre episoadele anterioare de la „Podcastito”, în care a fost invitat partenerul de viață al Alexiei Eram, acesta l-a tachinat pe Aris Eram spunând că dacă ar fi să aleagă o persoană cu care să plece în America Express, aceea ar fi Laura Giurcanu. În acel moment, toată lumea a început să râdă, iar Mario Fresh nu a putut să nu remarce modul în care fratele iubitei sale a reacționat.

Romică Țociu nu s-a putut abține nici el, în timpul filmărilor pentru cel mai nou episod al podcast-ului și a făcut câteva afirmații legate de un detaliu pe care chiar nu a avut cum să nu îl observe.

Actorul a văzut că aceștia erau încălțați la fel, iar mai apoi a făcut o aluzie despre cum ar fi dacă Aris și Laura Giurcanu s-ar muta împreună. Replica sa a stârnit hohote de râs și a fost un semn în plus pentru fanii competiției de la Antena 1 că ei formează un cuplu, doar că nu doresc să discute despre acest aspect din viața privată, cel puțin pentru moment.

Sursa foto (c): Aris Melkior/Instagram

„Frate, frate... suntem aici la Podcastito și au bascheții la fel. Au bascheții la fel Aris și cu Laura! OMG! Deci, dacă v-ați muta împreună...”, a zis Romică Țociu, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---