Showbiz

Laura Giurcanu, dată de gol de Sânziana Negru. De când a început să îl placă pe Aris Eram: „Schimburi de inimioare”

schedule 01 nov. 2023, 09:02

Laura Giurcanu, dată de gol de Sânziana Negru. De când a început să îl placă pe Aris Eram: „Schimburi de inimioare”
Sursa foto: Instagram Laura Giurcanu

Laura Giurcanu a fost dată de gol de Sânziana Negru, chiar în cadrul uneia dintre edițiile emisiunii America Expreess. De când a început să îl placă, de fapt, pe Aris Eram!

De când a pus ochii Laura Giurcanu pe Aris Eram

Zilele trecute, imaginile în care Laura Giurcanu și Aris Eram se sărutau în mașina ei au deveni virale pe internet. Cei mai mulți au judecat-o pe influenceriță, din cauza faptului că are un partener de viață, iar din punctul lor de vedere, lucrurile nu ar fi trebuit să se întâmple în felul acesta. Și mai mare le-a fost șocul, când a doua zi, vedeta a ieșit la film cu iubitul ei, iar oamenii nu au mai înțeles nimic.

Ei bine, una dintre edițiile America Express de zilele acestea i-a pus din nou pe jar pe fanii competiției, care nu au putut să nu remarce o ușoară apropiere între cei doi și care, de asemenea, nu au rămas indiferenți în fața schimburilor de replici dintre ei.

Cireașa de pe tort a fost momentul în care colega Laurei Giurcanu de echipă, Sânziana Negru, a dat de înțeles că influencerița nu își mai putea lua ochii de la Aris Eram, în clipa în care se aflau la careu. Mai mult de atât, ea a spus că există o chimie între ei și că a fost un schimb de inimioare acolo, pe care se pare că nu doar ea l-a observat.

Sursa foto (c): Alexia Eram/Instagram

„Între Aris și Laura s-a creat o chimie acolo și au o legătură specială. Schimburi de inimioare și pupicuți', a zis Sânziana Negru, la Antena 1.

Tot în perioada filmărilor pentru America Express, a avut loc și un schimb de replici între cei doi, despre care a dat mai multe detalii chiar ea, semn că aceștia au început să se placă încă din vară. Din nefericire pentru admiratorii lor, aceștia nu au dat nicio declarație despre ceea ce se petrece între ei, după America Express, dar multă lume este de părere că imaginile cu ei vorbesc de la sine și că nu sunt necesare niște explicații suplimentare.

„Mi-a zis: „wow, ce picioare!'. Și îmi trimite pupici. Azi când m-a văzut mi-a zis „Mi-a fost dor de tine'. Și am zis „și mie”, a povestit și Laura Giurcanu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---