Showbiz

Laura Giurcanu a pus ochii pe Aris Eram, după America Express. Cei doi au fost surprinși sărutându-se

schedule 25 oct. 2023, 10:43

Laura Giurcanu a pus ochii pe Aris Eram, după America Express. Cei doi au fost surprinși sărutându-se
Sursa foto: YouTube America Express

Laura Giurcanu a pus ochii pe Aris Eram, după America Express, iar cei doi concurenți au fost surprinși sărutându-se în mașina influenceriței, când credeau că nimeni nu este cu ochii pe ei.

Laura Giurcanu și Aris Eram, cel mai nou cuplu din showbiz!?

În urmă cu doar câteva ore, Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca, au fost surprinși împreună. Influencerița a mers la casa concurentului de la America Express, l-a luat cu mașina, iar imediat după ce s-au întâlnit, cei doi s-au sărutat. Credeau că nu îi vede nimeni, dar din nefericire pentru ei, aceștia erau priviți și fotografiați, astfel că informația legată de relația lor a început să circule repede pe internet.

Creatoarea de conținut și fiul Andreei Esca formează cel mai nou cuplu din showbiz? Este întrebarea care zace acum pe buzele multora dintre fanii emisiunii, mai ales că zilele trecute au mai ieșit în oraș, pentru a servi masa, dar nimeni nu a bănuit că aceștia ar fi într-o relație, ci doar că s-ar fi legat o prietenie strânsă între aceștia în timpul competiției de la Antena 1.

Realitatea pare, însă, a fi una cu totul și cu totul diferită, iar imaginile surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Rugată să spună adevărul despre întreaga situație, Laura Giurcanu a început să râdă și a spus că nu are nimic de zis în acest sens. Până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat relația, lucru care i-a pus și mai tare pe jar pe internauți.

Sursa foto (c): Cancan.ro

”Nu am nimic de zis. Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat Laura Giurcanu, pentru spynews.ro.

Așadar, se pare că deși au fost cei mai mari rivali în America Express, odată ajunși acasă, între cei doi s-a legat mai mult decât o frumoasă relație de prietenie.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6464 RON
0.01120
GBP
GBP: 5.8855 RON
0.03190
HUF
HUF: 1.2572 RON
-0.00720
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.2078 RON
0.00360
Convertor valutar

Rezultat: ---