Showbiz

Cine a câștigat lupta pentru amuletă de la America Express: „Un joc care mi-a plăcut foarte mult”

schedule 18 dec. 2023, 09:23

Cine a câștigat lupta pentru amuletă de la America Express: „Un joc care mi-a plăcut foarte mult”
Sursa foto: YouTube America Express

Jocul pentru amuletă de la America Express a fost unul tensionat și care, de asemenea, le-a testat limitele concurenților. Cine a câștigat, la finalul zilei!

Cine a câștigat amuleta la America Express

Emisiunea America Express se apropie cu pași repezi de marea finală. Cele patru echipe rămase în competiție sunt cele formate din Aris și Alexia Eram, Giulia și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, dar și Cătălin cu Romică Țociu.

Fiecare dintre ei vrea să câștige marele premiu și luptă din greu pentru acest lucru, iar acum au început să apară mai multe schimbări în cadrul concursului, despre care Irina Fodor le-a vorbit la început. În această etapă, s-a dat o singură imunitate, nu au existat avantaje în cursă și nici jockeri, așa că toți concurenții au înțeles că este momentul să tragă de zece ori mai tare decât au făcut-o până acum.

Prinmele două echipe ajunse la Irina Fodor au fost cele care s-au calificat la jocul pentru amuletă și anume Aris și Alexia Eram și Giulia cu Vlad Huidu, cea de-a doua fiind cea care a învins în cele din urmă, după un joc care le-a pus la încercarea răbdarea mai presus de orice. Este deja a șaptea amuletă de care se bucură aceștia în cadrul emisiunii de la Antena 1, dar asta nu îi împiedică să nu lupte și pentru următoarele care se vor pune la bătaie.

Aris și Alexia Eram au dat la rândul lor tot ceea ce au avut mai bun, doar că norocul nu a fost de partea lor, adversarii mișcându-se mult mai repede.

„A fost foarte tare, deci încă un joc care mi-a plăcut foarte mult. (...) A 7-a amuletă. Chiar sunt foarte curioasă dacă e cineva care a câștigat mai multe amulete, ca să știm, că ne motivează pe viitor”, a zis Giulia, la testimoniale.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---