Showbiz

Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă de la America Express. „Șoc și groază”

schedule 14 nov. 2023, 07:40

Trei dintre echipele care au ajuns la Irina Fodor se vor lupta pentru amuleta de 1000 de euro în America Express. Care sunt acestea și ce penalizări au fost nevoite să îndure, înainte de verdictul final!

Ce echipe s-au calificat pentru jocul de amuletă din Ecuador

După de prima imunitate a fost câștigată de către Aris și Alexia Eram, care au adus toate misiunile până la capăt și care nu au fost penalizați, alte trei echipe au luptat pentru calificarea în jocul pentru amuletă. Una dintre provocările pe care le-au primit a fost cea de a tăia un pepene în două părți total egale, ceea ce nimeni nu a reușit să facă. Odată ajunși în fața monumentului unde prezentatorea competiției se afla, cele două bucăți de pepene aduse de ei erau cântărite cu o marjă de 30 de grame și niciuna dintre echipe nu s-a descurcat bine.

Astfel, fiecare dintre echipe a primit câte 10 minute de penalizare, care au contat enorm. Deși Giulia și Vlad au fost cei mai rapizi, faptul că au primit acel timp de așteptare nu i-a ajutat, pentru că între timp Cătălin și Romică Țociu au ajuns și ei, dar tot cu un penele inegal.

„Vom cântări cele două jumătăți de pepene. Marja noastră este de 30 de grame. Dacă diferența dintre cele două jumătăți va fi mai mare de 30 de grame o să fiți penalizați. Fiecare 30 de grame va reprezenta un minut de penalizare. Dacă aveți sub 30 de grame sau fix 30 de grame o să fugiți spre următoarea provocare. Undeva în stânga mea va așteaptă un cui, pe care trebuie să așezați un ou. O să aveți la dispoziție 5 minute, iar dacă nu vă descurcați o să aveți o nouă penalizare”, a afirmat Irina Fodor, la America Express.

Cel mai mult au avut de suferit Sânziana Negru și Laura Giurcanu care din pricina penalizării lor de 10 minute, au fost nevoite să asiste la victoria celoe trei echipe, când și ele se aflau atât de aprope de câștig. Ei bine, echipele care au reușit să intre în jocul pentru amuleta de 1000 de euro sunt cele formate din Giulia și Vlad, Cătălin și Romică Țociu, dar și Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

Ada Galeș și mama sa, în ciuda faptului că și-au folosit jocker-ul și le-au furat mașina Giuliei și soțului ei nu s-au descurcat delco bine pe traseu, iar Iulia și Mike au fost cei din urmă, din pricina certurilor care au dus la pierderea a mult timp prețios pe care l-ar fi putut folosi altfel.

șiroaie dacă mai stătea 30 de minute pe ceas. M-am enervat pe moment. Sincer, nu ne-am așteptat să ne dea nouă Jokerul”, a spus Giulia, după aceea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---