Showbiz

Sânziana Negru a vărsat lacrimi amare în America Express. Totul s-a întâmplat după ce a intrat în biserică: „Mi se făcea o rușine”

schedule 01 nov. 2023, 08:32

Sânziana Negru a vărsat lacrimi amare în America Express. Totul s-a întâmplat după ce a intrat în biserică: „Mi se făcea o rușine”
Sursa foto: YouTube America Express

Sânziana Negru a vărsat lacrimi amare în America Express, iar totul s-a întâmplat după ce a intrat în biserică. Care a fost adevăratul motiv!

Sânziana Negru a vărsat lacrimi amare în America Express

Ediția de seara trecută a emisiunii America Express a fost una extrem de grea pentru Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Cele două concurente, deși pânâ acum s-au descurcat de minune și au ajuns pe primele locuri, au dat-o în bară la jocul pentru imunitatea mică. În prima parte a zilei, când au plecat de la cazare, concurentele și-au făcut o strategie și s-au îmbrăcat sumar, cu scopul de a face autostopul mult mai ușor, dat efectul nu a fost deloc cel la care au sperat.

La un moment, după ce au oprit mașini cu greu, cele două concurente au ajuns în fața bisericii în fața căreia aveau de făcut o probă în care ar fi trebuit să ajungă în fața preotului cu o lumânare aprinsă și rostind o rugăciune. Nici această parte nu a fost simplă pentru ele, pentru că bătea vântul, iar flacăra lor se stingea în mod repetat. După mai multe încercări, au reușit să o facă, iar odată ajunse în biserica respectivă, provocarea era să meargă în genunchi până la altar, moment în care Sânziana Negru a început să plângă.

Influenceriței i-a fost rușine de modul în care era și colega sa erau îmbrăcate într-un asemenea loc, iar gândul ei a fost la mama și la bunica sa, care au dus-o mereu la biserică și pe care era convinsă că le va dezamăgi, când vor vedea imaginile pe micile ecrane. Un alt lucru care o enerva foarte tare era faptul că nu erau în stare să ducă proba la bun sfârșit.

Ele au fost ultimele care au ajuns la Irina Fodor, când ceilalți își găsiseră deja cazare sau o căutau, ceea ce înseamnă că în ediția de astăzi, vor intra automat în cursa pentru ultima șansă.

”În capul meu erau mai multe lucruri. Eu am crescut într-o familie foarte religioasă. Bunica mea m-a dus toată copilăria la biserică. Mama m-a dus toată copilăria la biserică. Auzeam doar cuvintele ei în capul meu ”uite cum credința nu ți-e puternică, uite cum ești încercată”. O auzeam numai pe mama și mi se făcea o rușine și aveam și frustrarea asta că nu ne iese proba”, a povestit Sânziana Negru, în America Express.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---