Showbiz

Oboseala și-a spus cuvântul în cazul Sânzianei Negru. A început să plângă în America Express: „Nu mai pot fizic”

schedule 20 dec. 2023, 10:14

Oboseala și-a spus cuvântul în cazul Sânzianei Negru. A început să plângă în America Express: „Nu mai pot fizic”
Sursa foto: YouTube America Express

Oboseala și-a spus cuvântul în cazul Sânzianei Negru. A început să plângă în America Express, imediat după ce a ajuns în fața Irinei Fodor, pentru că a simțit că nu mai poate fizic să meargă mai departe.

Sânziana Negru, în lacrimi la America Express

A mai rămas foarte puțin timp până la marea finală a emisiunii America Express, iar oboseala a început să își facă simțita prezența în cazul celor rămași în concurs. Prima care a cedat și care și-a spus oful în fața prezentatoarei a fost nimeni alta decât Sânziana Negru căreia i s-a părut foarte grea ziua respectivă și a simțit că nu o mai poate duce la final din punct de vedere fizic.

Prietena Laurei Giurcanu a simțit că va ceda din toate punctele de vedere, dar nu a făcut-o, ba chiar s-a și certat cu Alexia Eram, după ce a votat echipa lor să plece pe ultimul loc. Așa cum era de așteptat, fiica Andreei Esca a avut și ea ceva de zis, pentru că nu i-a venit să creadă ce i-au putut face fetele pe care le considera prietenele sale și care s-au dovedit a nu fi deloc așa.

„Alergarea spre Irina a fost efectiv cu ultima mea fărâmă de forță de azi. Nu am mai putut fizic. Ziua de azi mi s-a părut grea fizic și se adună oboseală. Nu am mai putut. Simțeam că mor în costumul ăla! Eram udă fleașcă. Și nu puteam să înaintez, îmi ieșeau alea din picioare. Îmi ieșeau bocancii ăia din picioare, parcă eram un copil”, a declarat Sânziana Negru, la America Express.



Sânziana Negru a reușit, în ciuda acestor lucruri să ducă ziua la final și chiar a fost mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut. Prietena sa și colega sa de echipă nu i-a înțeles neapărat starea, dar a respectat felul în care se simțea și a încercat să o susțină cât de mult a putut ea. Cel mai tare a fost apreciată de Laura Giurcanu pentru faptul că nu a renunțat, deși se deplasa foarte greu purtând costumul acela de pompier.

„Nu mai pot! Nu mai pot fizic. Nu mai am forță! Vreau să mai am și să mai alerg, dar nu mai am de unde efectiv. Uită-te câtă sunt! Am avut un moment în care am vrut să plâng, să mă descarc de neputința de azi”, a mai zis ea.
„Mi-e greu să mă contactez la starea ei, dar îi respect felul în care se simte și respect că nu a renunțat. Nu ne-am oprit și a mers cât de rapid a putut”, a zis Laura Giurcanu, la rândul ei.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---