Showbiz

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea renunță la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Mona Segall

schedule 13 oct. 2023, 07:48

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea renunță la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Mona Segall
Sursa foto: YouTube Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea renunță la Chefi la cuțite, iar anunțul a fost făcut printr-un comunicat transmis de postul de televiziune.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor fi înlocuiți

Cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, au decis să renunțe la proiectul Chefi la cuțite, tristul anunț fiind făcut chiar de Antena 1. Filmările pentru cel de-al treisprezecelea sezon au început deja, iar ei au refuzat să se prezinte acolo, motiv pentru care întreaga echipă a rămas cu gura căscată.

În comunicatul de presă, a fost transmis faptul că pregătirile pentru următorul sezon se află într-un stadiu avansat și pentru că există un contract la mijloc, nimeni nu se aștepta la asta. Cei trei chefi au pus renunțarea lor de a mai face parte din juriu pe seama oboselii, în ciuda faptului că a existat o pauză de jumătate de an între cele două sezoane ale competiției de la Antena 1. Bineînțeles că aceștia vor fi înlocuiți, deoarece emisiunea va continua cu sau fără Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, dar rămâne de văzut cine sunt cei care le vor lua locul.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.
Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi.
Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt”, a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group, pentru Antena 1.



Mona Segall a fost în stare de șoc la aflarea veștii și a dat primele declarații despre această situație. Aceasta se bucură că a putut lucra cu trei persoane care au dat tot ce au avut mai bun în sezoanele trecute și le respectă decizia, pentru că știe cât de mult s-au consumat și de câtă energie este nevoie pentru a duce la capăt un asemenea proiect. Este conștientă că asemenea decizii luate pe ultimul moment pun în dificultate o echipă întreagă, iar problema nu se poate rezolva atât de repede, dar știe că împreună o vor scoate la capăt, în cele din urmă.

„Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune. Înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall, conform sursei citate anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---