Showbiz

Keed, mesaj dur pe Instagram la un an de la moartea lui Nosfe: „Se prefac că le pasă”

schedule 17 oct. 2023, 12:10

Keed, mesaj dur pe Instagram la un an de la moartea lui Nosfe: „Se prefac că le pasă”
Sursa foto: YouTube HappyFishTV

Ieri, 16 octombrie, s-a împlinit un an de la moartea lui Nosfe. La doar o zi distanță, Keed a transmis un mesaj dur destinat celor care au fost prezenți la mormântul artistului și s-au prefăcut că le pasă.

Keed, mesaj dur la un an de la moartea lui Nosfe

Vlad-Darius Crețan, pe numele lui de scenă Nosfe, a fost membru al trupei Șatra B.E.N.Z și un artist iubit de mii de tineri, dar care din păcate și-a pierdut viața în urmă cu un an. Oboseala, sutele de ore nedormite și munca în exces au fost cele care l-au afectat cel mai rău, iar în urma sa a rămas o durere imensă. Soția lui, dar și cei dragi au încercat să îi păstreze amintirea vie, au lansat deja o parte dintre piesele pe care le-a scris și speră că el, de acolo de sus, este mândru de tot ceea ce au reușit să facă.

Deși în cursul zilei de ieri, Keed nu a transmis niciun mesaj, astăzi acesta nu s-a mai putut abține. Îi este dor la rândul lui de Nosfe și toate lucrurile pe care le făceau împreună, dar consideră că oamenii nu ar trebui să plângă în clipa în care merg la mormântul regretatului artist, ci să își amintească de el cu zâmbetul pe buze, pentru că așa i-ar fi plăcut și lui.

”M-am abtinut sa fac postarea asta ca sa nu deranjez. Dupa care mi-am reamintit ca nu ma intereseaza. Oamenii ar trebui sa isi aminteasca de tine cu zambetul pe buze, nu cu tristete in suflet 😁😁😁 Si mie mi-e dor. Mi-e dor de vocea ta live de rapper impecabil si de felul in care gestionai conflictele, de orice fel. Mi-e dor de vibeul impartit in studio. Mi-e dor de multe chestii, dar cel mai des imi dau seama ca mi-e dor de timpul petrecut impreuna in drum spre concerte si dupa. Cand radeam ca niste animale proaste si ne injuram de toti mortii si toate rudele, mai putin femei si copii, si nu era nimic gresit in asta, pentru ca energia era sus. Mi-e dor sa ne certam si sa ne contrazicem pentru binele proiectului.”, a transmis Keed, pe social media.

Membrul Șatra B.E.N.Z a mai spus că Nosfe a fost unul dintre oamenii care i-au apreciat sinceritatea, indiferent de ceea ce ar fi spus. Deși îl doare pierderea suferită, încearcă de fiecare dată să își păstreze energia, pentru că își cunoștea foarte bine prietenul și știe că nu i-ar fi plăcut să îi vadă pe cei dragi suferind așa. De asemenea, a transmis că nu îi are deloc la inimă pe cei care se prefac că le pasă și speră că Nosfe este mândru de realizările lor în continuare.


”Esti unul dintre putinii oameni care a reusit sa-mi aprecieze sinceritatea si sa respecte asta la mine, indiferent de cat de mizerabil sau de brutal ma facea asta sa par. Mi-e dor de paharul de cuba de dinainte si cel de dupa concert. De asta de fiecare data cand te voi vizita voi turna peste mormantul tau rom, un gat de suc si zeama de lime, indiferent de cine se va uita urat la mine. Nu suport sa vin acolo si sa vad oamenii tristi, stiu ca tu nu voiai asta de la ei. Cine si-ar dori ca apropiatii lui sa sufere pentru el/ea? Nimeni, evident. Tocmai de aia vin si fac panarama si incerc sa ridic vibeu.

Nu halesc fetele alea, si energia aia proasta si cel mai mult nu ii halesc p-aia falsi, care vin acolo si se prefac ca le pasa. Dar sa fie pe sufletul lor, cum ar spune o vorba inteleapta. Astea fiind zise, lemme pay my respect, c-ai rupt-o taraneeeeeee, felicitari pt x2 platina cu #8culcat !! Te pup, te imbratisez si te iubesc, sper ca esti mandru de noi! 🔥🔥🔥”, a mai scris el, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---