Showbiz

A trecut un an de la moartea lui Nosfe. Imagini emoționante de la mormântul regretatului artist

schedule 16 oct. 2023, 09:00

A trecut un an de la moartea lui Nosfe. Imagini emoționante de la mormântul regretatului artist
Sursa foto: Instagram Madalina Cretan

Astăzi, 16 octombrie, se împlinește un an de când Darius-Vlad Crețan, cunoscut de toată lumea drept Nosfe, s-a stins din viață. Ce s-a întâmplat în urmă cu o zi la mormântul lui!

A trecut un an de la moartea lui Nosfe

În urmă cu un an, Nosfe și-a pierdut viața, după ce a susținut un concert în Capitală cu colegii lui de trupă de la Șatra B.EN.Z. Regretatului artist i s-a făcut rău în timpul show-ului, dar toată lumea a pus pe seama oboselii starea în care se afla. După ce a ajuns acasă alături de soția sa, cântărețul s-a prăbușit în sufragerie, unde a fost găsit de către Mădălina Crețan. Ea a chemat repede autoritățile, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar a fost constatat decesul.

Ziua de 16 octombrie 2022 a fost una neagră pentru familia lui Nosfe, pentru prietenii lui, dar și pentru fanii care au sperat că nu era adevărată informația și care au avut un real șoc, când au aflat că tragedia chiar avusese loc. La un distanță de la pierderea lui, Șatra B.E.N.Z a avut un concert la Arenele Romane, unde mii de oameni au venit să cânte și să distreze alături de ei, iar în timpul show-ului au fost mai multe momente în memoria lui Nosfe, iar foarte puțini au reușit să își stăpânească lacrimile.



”Nu te vom uita niciodata. 🖤♾️”, au scris cei de la Șatra B.E.N.Z în dreptul imaginilor.

A doua zi, în jurului prânzului, mai multe persoane au mers la mormântului lui, pentru a-l comemora, pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i duce flori, iar imaginile care au circulat pe rețelele sociale au fost de-a dreptul emoționante. Mai multe mesaje au fost scrise pe coroanele de la mormânt, iar trupa din care a făcut parte artistul a făcut o postare de la locul unde se odihnește pe veci Nosfe, iar zeci de oameni și-au exprimat regretul în secțiunea de comentarii.

”Odihna vesnica!😭”, ”Te vom iubi mereu Unchiule Benz🤍🕊️♾️”, ”Satra nu pleaca niciodata, satra se intoarce❤️🕊”, ”Nu te vom uita niciodată 💗🙏🏼”, ”Muzica lui și astăzi îmi alină sufletul! Odihnă veșnică!🥲🫶🏻❤️”, ”Tot acelasi om a rămas în inimile noastre! Dumnezeu sa te aibă in pace, NOSFE ✌️❤️”, ”Te iubim Nosfe chiar dacă ne vezi de sus🙏🪽♾️🖤”, ”Deja un an😣 nu te vom uita 🙏🏽❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---