Showbiz

Sinead O’Connor a murit. Cântăreața s-a stins la 18 luni după ce fiul ei s-a sinucis

schedule 27 iul. 2023, 07:36

Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Moartea ei vine la 18 luni după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis, după ce a evadat dintr-un spital. 

Cântăreața Sinead O'Connor a murit la 56 de ani

Mamă a patru copii, Sinead O'Connor a trecut în urmă cu un an şi jumătate prin decesul fiului ei Shane, în vârstă de 17 ani. Tânărul s-a sinucis în luna ianuarie a anului 2022, după ce a fugit din clinica unde era sub supraveghere pentru tentative de suicid. 

Interpreta se lupta de ani buni cu probleme psihice. La momentul morții sale, se credea că artista, care și-a schimbat numele în Shuhada' Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, își petrecea timpul între Co Roscommon, Irlanda și Londra. 

  • Cântăreaţa de origine irlandeză Sinead O'Connor, cunoscută pentru hitul „Nothing Compares 2 U”.
  • În 2021, și-a lansat o carte de memorii.
  • În anul 2022, ea a apărut un film despre viața ei regizat de Kathryn Ferguson.

Ultimul mesaj transmis de Sinead O'Connor, înainte de a muri

În ultima ei postare pe Twitter, Sinead O'Connor a postat o fotografie cu fiul Shane, alături de descrierea: „De atunci trăiesc ca o creatură de noapte. El a fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Am fost un suflet împărţit în două. A fost singura persoană care m-a iubit vreodată necondiționat.​”

Imediat după moartea lui, O'Connor a spus că „a decis să pună capăt luptei sale pământești” și a cerut ca „nimeni să nu-i urmeze exemplul”. Ulterior, ea a anulat toate spectacolele pentru restul anului 2022 din cauza „durerii sale continue” după moartea fiului ei.

Detalii despre trecutul lui Sinead O'Connor 

Sinead O'Connor s-a născut într-o familie cu probleme din Dublin, pe 8 decembrie 1966. Mai târziu, artista a susținut că a început să aibă probleme mintale, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual atunci când era doar un copil.

Solista a fost plasată într-o școală de corecție la vârsta de 15 ani, după mai multe tentative de furt. Chiar dacă Sinead O'Connor a susținut că nu se mai afla într-un loc abuziv, faptul că a fost ținută departe de familia ei a întristat-o.

Cu toate acestea, una dintre călugărițele de acolo i-a văzut talentul muzical și i-a cumpărat o chitară și a încurajat-o să ia lecții.

Ea l-a cunoscut pe Colm Farrelly printr-o reclamă într-o revistă muzicală din Dublin, iar împreună au format trupa Ton Ton Macoute, care a adus-o pe O'Connor în lumina reflectoarelor. 

După ce a semnat cu Ensign Records, a lansat primul ei album, „I Do Not Want What I Haven't Got”, care s-a vândut în peste șapte milioane de exemplare și a inclus hitul ei „Nothing Compares 2 U”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---