Showbiz

Maia Morgenstern își face griji pentru familia sa din Israel: „Niciodată nu l-am văzut plângând”

schedule 11 oct. 2023, 08:01

Maia Morgenstern își face griji pentru familia sa din Israel: „Niciodată nu l-am văzut plângând”
Sursa foto: YouTube Euronews Romania

Maia Morgenstern își face griji pentru familia sa din Israel. Actrița are rude care locuiesc acolo de ani buni, pentru care Țara Sfântă înseamnă acasă și care, în momentul de față, trăiesc coșmarul vieții lor. Ce a povestit în mediul online!

Maia Morgenstern, despre rudele sale din Israel

Românii care au rude în Israel fie în vacanță, fie pentru că locuiesc acolo permanent, sunt foarte îngrijorați și se tem pentru viețile lor, pentru lucrurile ar putea să se termine rău pentru aceștia. Din nefericire, mii de oameni nevinovați au fost prinși în mijlocul atacului și au avut de suferit, iar în timp ce unii au reușit să revină în țară plătind sume mari de bani pe biletele de avion, unii nu au avut banii necesari să o facă, iar alții nu au vrut în ruptul capului să părăsească Țara Sfântă, care pentru ei înseamnă acasă.

Ultimul caz este și cel al familiei Maiei Morgenstern. Actrița are câteva rude apropiate care locuiesc în Israel și care acum trăiesc coșmarul vieții lor. A vorbit cu fratele ei și când a auzit prin ce trece, i s-a rupt inima. Nu l-a văzut niciodată plângând și spune despre el că a fost mereu un bărbat puternic, binedispus și vesel, doar că în situația de față, nu poate face altceva decât să se roage pentru pace.

„Cu toată inima, din tot sufletul alături de Israel! Pentru PACE! Pentru VIAȚĂ! Astăzi de dimineață m-a sunat Puiu, Puiu Rappaport. Fratele meu, unchiul meu, prietenul meu, familia mea. Mereu vesel, optimist, puternic, binedispus, tonic. Mereu pus pe glume, mereu o vorbă de duh, mereu o binecuvântare sau o amintire prețioasă de împărtășit. Mereu un sfat bun, o încurajare: o să fie bine! Îți suntem alături! Hai fruntea sus! Suntem o familie! Suntem noi!!
Ne sunăm de sărbători, avem atâtea de povestit. Și mereu aceeași discuție: ei? Când mai vii pe la noi? Când mai vii pe'acasă? Israel e acasă! Te așteptăm cu drag, cu soare, cu mare, cu măsline, cu humus, cu cântece vechi, cu copiii, cu nepoții, cu miere, cu fructe...curmale și portocale. Poate, am să vin sigur! În vacanță. Israel e acasă! Astăzi Puiu m-a sunat plângând. Apel video: plângea tare Puiu. Are peste 80 de ani, are copii, are nepoți...”, a transmis Maia Morgenstern, pe Facebook.

Ea le este alături din tot sufletul și speră ca situația să se mai calmeze și toți cei dragi ei să scape cu viață. Le-a transmis celor dragi chiar și un mesaj de susținere și i-a rugat pe urmăritorii ei să facă același lucru, pentru că o vorbă bună chiar ajută în asemenea situații. Fiind vorba despre familia sa prinsă în mijlocul atacurilor din Israel, Maia Morgenstern nu mai are deloc liniște și așteaptă cu sufletul la gură vești din partea lor.

«Nu pot, mi-a spus, nu pot să vorbesc. Mai bine scriu.» Niciodată nu l-am văzut plângând. Poate doar când a murit MAMA. Sau TITI- Isac Rappaport, fratele său.  M-a rugat să scriu un mesaj. De susținere. Suntem alături de voi! Vă susținem! Vă avem în gândurile și în inimile noastre! Suntem o familie!  Alături de Israel!  ...acum vă rog și eu, la rândul meu, pe voi, dragi prieteni! Voi, cei care iubiți Israelul, pentru care Israel înseamnă destinație de vacanță sau loc al spiritualității... sau prilej de împlinire profesională sau...  Vă rog mult: un cuvânt bun, un gând de susținere!  Vă mulțumesc.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---