Showbiz

Oana Lis, adevăratul motiv al retragerii din peisajul monden: „Mă săturasem să mă prostesc pe la...”

schedule 10 mai 2023, 09:20

Oana Lis a preferat să se retragă ușor, ușor din peisajul monden, iar de curând a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre adevăratele motive pentru care a luat această decizie, dar și despre faptul că nici nu își concepe viața în lipsa soțului ei.


De ce s-a retras soția lui Viorel Lis din peisajul monden

Oana Lis trece printr-o perioadă foarte complicată din mai multe puncte de vedere, așa că a decis că ar fi mult mai bine pentru ea să se retragă din peisajul monden. A preferat să stea mai mult timp cu partenerul ei de viață a cărui stare de sănătate nu este deloc una bună în ultimul an. Vedetei îi este greu să își imagineze viața în lipsa fostului edil al Capitalei, care a făcut foarte multe lucruri pentru ea de-a lungul vieții, inclusiv a ajutat-o să se vindece de depresia care pusese serios stăpânire pe ea și împotriva căreia îi era tot mai greu să se vindece.

În primul rând, Oana Lis a precizat că a preferat să ia această decizie de dragul partenerului ei de viață pe care l-a descris ca fiind bărbatul pe care îl iubește și pe care îl respectă pentru tot ceea ce a făcut pentru ea, dar mai ales pentru faptul că a salvat-o, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este să îl lase singur, când are cea mai mare nevoie de prezența ei în viața sa.

„De aceea eu sunt acum cu Viorel. Îl iubesc, îl respect pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Pentru faptul că, atunci când m-a cunoscut, deşi avea şi alte opţiuni, iar eu îi făceam tot felul de faze, el a trecut mai departe şi m-a ajutat să mă ridic. Viorel m-a salvat! Când eram mică nu înţelegeam. Vedeam cum vin ambii părinţi să ia copiii de la şcoală, iar la mine nu se întâmpla lucrul ăsta. La mine, niciodată în viaţa mea, nu a venit mama sau tata să mă ia de mână de la şcoală. Nu am avut parte de susţinerea părinţilor. Mulţi ani am avut invidie pe copiii de bani gata, care aveau de toate. Ei nu aveau nicio vină bineînţeles. Dar eu gândeam prin traumele mele. Mi-a luat mulţi ani să înţeleg. Abia când am început să studiez psihologia şi să lucrez cu un psiholog, mi-am dat seama că întrebarea „de ce” nu îşi are rostul. Mi-am dat seama că trebuie să mă întreb cum fac să mă simt mai bine, ce soluţii sunt să-mi revin.”, a declarat Oana Lis, pentru fanatik.ro.

Despre renunțarea sa la aparițiile sale în emisiuni, de exemplu, a zis că sunt două motive principale pentru care oamenii iau decizii în viață, despre care a dat detalii semnificative. Pe scurt, Oana Lis a decis să se bucure de lucrurile cu adevărat importante pentru ea, dar nu ar refuza să mai apară la TV doar că în calitate de psiholog, pentru că ar vrea ca în următoarea perioadă a vieții sale să se ocupe de cabinetul ei, în timp ce are grijă de soțul ei.

„Atunci când facem ceva, noi toţi avem o explicaţie raţională, dar şi una emoţională, pe care uneori o conştientizăm, uneori nu. Explicaţia mea raţională a fost că mă prinsese să merg la emisiuni, îmi plăcea, dar nu mai puteam să merg ca şi personaj. Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni, dar televiziunea a fost ca un drog. Îmi plăceau apariţiile, faptul că mă întâlneam cu diverse persoane. Şi atunci m-am întrebat cine apare cel mai des la televizor şi anume, politicieni, astrologi, nutriţionişti, nimic nu-mi plăcea. Şi asa mi-a venit ideea să mă fac psiholog şi să mă invite lumea pe la emisiuni în calitate de psiholog.
Asta era explicaţia mea raţională. Explicaţia emoţională am înţeles-o ulterior. De fapt îmi doream să îmi înţeleg stările, să mă vindec. Apoi usor, uşor, au venit oameni spre mine, s-au îmbunătăţit relaţiile cu cei din jur, au venit şi alţi oameni care au vrut să lucreze cu mine. Având în vedere că la mine este prioritar să am grijă de Viorel, nu am timp să fac lucrul ăsta, dar cine vrea cu adevărat, reuşeşte să mă găsească pe reţelele sociale şi să discutăm, iar dacă nu pot eu, îi recomand pe cineva.”, a mai zis ea, pentru sursa citată anterior.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---