Showbiz

Oana Roman a luat foc, după ce s-a spus că are o relație cu Janni Alexandridis: „Voi v-ați pierdut complet mințile?”

schedule 20 oct. 2023, 09:09

Oana Roman a luat foc, după ce s-a spus că are o relație cu Janni Alexandridis: „Voi v-ați pierdut complet mințile?”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a luat foc, după ce s-a spus că are o relație cu Janni Alexandridis și a transmis un mesaj în mediul online. De unde a pornit totul!

Oana Roman a luat foc pe internet

Oana Roman este o mare fană e emisiunii Chefi la cuțite, iar sezonul acesta a urmărit aproape fiecare ediție alături de fiica sa și a stat cu sufletul la gură, în marea finală, să vadă cine va pleca acasă cu marele premiu. De asemenea, vedeta a publicat un mesaj în mediul online, unde a transmis că a fost pentru prima dată când a știut cine va fi marele câștigător al concursului și a vorbit foarte frumos despre Janni Alexandridis.

La un moment dat, fiica lui Petre Roman a zis că a avut onoarea de a-l cunoaște pe acesta și de a purta câteva discuții cu el, motiv pentru care unii au început să spună că aceștia ar avea o relație. Informația a circulat repede pe internet și a ajuns la urechile vedetei, care a transmis un mesaj dur direct pe contul ei de Instagram, unde este foarte activă și unde își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se petrece în viața sa. Nu trece zi fără să posteze ceva în mediul online, iar dacă lipsește, înseamnă că are un motiv serios să o facă.

În ceea ce privește presupusa ei relație cu Janni Alexandridis, Oana Roman a zis că nu este deloc adevărat și nu îi vine să creadă cât de departe s-au gândit anumiți oameni. În primul rând, s-a legat de faptul că el are 24 de ani, iar ea 47 și ar putea chiar să îi fie mamă, afirmând mai apoi clar că doar a vorbit cu el și nimic mai mult, așa că toți cei care au crezut lucrurile acestea, pot sta liniștiți.

Așadar, nu există nicio legătură specială între ei, iar în urma mărturisirilor pe care ea le-a făcut, speră să fie clar pentru toată lumea.

''Măi, nene, voi v-ați pierdut complet mințile? Vi s-a atrofiat și puținul creier cu care v-ați născut? Băiatul ăla are 24 de ani și eu 47. Aș putea să-i fiu mamă. Și unde sunt internauții ăia care au comentat. Sunteți atât de razna încât să inventați chiar orice pentru un titlu? Ferească Dumnezeu așa ceva… Orice om cu care vorbesc sau despre care vorbesc trebuie să-l implicați în mizeriile voastre infecte?'', a transmis Oana Roman, pe social media.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---