Showbiz

Oana Roman, mesaj pentru câștigătorul Chefi la cuțite: „Ne-am uitat cu mare plăcere aseară”

schedule 19 oct. 2023, 11:41

Oana Roman, mesaj pentru câștigătorul Chefi la cuțite: „Ne-am uitat cu mare plăcere aseară”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și fiica sa, Isa, au urmărit cu mare interes marea finală Chefi la cuțite 2023, iar mai apoi i-a transmis un mesaj câștigătorului emisiunii de la Antena 1. Iată ce mesaj a postat în mediul online!

Oana Roman, mesaj pentru câștigătorul Chefi la cuțite

Seara trecută a fost una plină de emoții pentru toți fanii emisiunii Chefi la cuțite. Marea finală a venit la pachet cu o serie de surprize și cu momente care i-au ținut în suspans pe cei din fața micilor ecrane. Cel care a câștigat acest sezon este Janni Alexandridis, concurentul reușind să le câștige inima tuturor.

Oana Roman este și ea fană a emisiunii de la Antena 1, iar seara trecută s-a uitat la TV împreună cu fiica sa, care a așteptat la rândul ei cu sufletul la gură să vadă cine pleacă acasă cu marele premiu. Astfel, la scurt timp după terminarea ediției, vedeta a transmis un mesaj pentru Janni Alexandridis și avut numai cuvinte de laudă la adresa acestui, fiind de părere că va ajunge sus, fiindcă este foarte talentat și pentru că merită din plin.



Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a zis că a știut din prima cine va câștiga, ceea ce nu s-a mai întâmplat în celelate sezoane. Vedeta a avut plăcerea de a-l cunoaște pe marele câștigător și chiar a purtat o discuție cu el, moment în care și-a dat seama că este foarte bine educat și hotărât în ceea ce privește drumul pe care vrea să apuce în viață. Are mare încredere în el și în faptul că va deveni un chef mare nu doar în România, ci și peste hotare.

„Voiam să știu dacă v-ați uitat aseară la finala Chefi la cuțite. Eu cu Isa ne-am uitat... în ultimii ani nu am ratat nicio finală de Chefi la cuțite. Anul ăsta recunosc că este prima oară când am știut cine va câștiga. Felicitări Janni! L-am cunoscut, am avut plăcerea să-l cunosc săptămâna trecută, acum vreo zece zile, am avut o discuție de câteva ore cu el.
Îl felicit din suflet, pentru că este un băiat extrem de talentat, foarte serios, extrem de bine educat, foarte hotărât, știe foarte bine ce vrea de la viață, cred că are șanse mari să devină un foarte mare chef, nu numai în România, ci și la nivel internațional. Ne-am uitat cu mare plăcere aseară, felicitări Janni și sper să faci treabă bună... știu că o să faci super treabă!”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---