Showbiz

Marius Elisei a luat foc, după ce Oana Roman a postat o conversație cu el. Ce a transmis în mediul online: „Răbdarea mea s-a terminat”

schedule 28 sept. 2023, 13:55

Marius Elisei a luat foc, după ce Oana Roman a postat o conversație cu el. Ce a transmis în mediul online: „Răbdarea mea s-a terminat”
Sursa foto: Instagram Marius Elisei

Marius Elisei a luat foc, după ce Oana Roman a postat o conversație cu el și a făcut public, la rândul lui, un mesaj primit de la fosta lui parteneră de viață pe care l-a șters în câteva minute. Iată ce îi scria fosta soție, acum ceva timp!

Marius Elisei a luat foc pe Instagram

Marius Elisei iubește din nou, iar de curând a dat câteva declarații despre noua lui parteneră de viață pe care a cunoscut-o în urmă cu doar trei săptămâni la o petrecere. Deși a spus că se bucură pentru că și-a găsit liniștea, astăzi, Oana Roman a postat o conversație pe care bărbatul a avut-o cu ea, ceea ce l-a scos din sărite pe acesta. La rândul lui, a postat un mesaj pe care fosta soție i l-a trimis acum ceva vreme, pe care l-a șters imediat, dar care înainte a fost văzut de sute de oameni.

În mesajul primit din partea fiicei lui Petre Roman, aceasta îi spunea că în tot acest timp l-a tolerat, deoarece îi era milă de el. Ea a fost clară, spunându-i că nu are niciun motiv să își strice liniștea și viața cu un om de care nu îl leagă nimic în afara copilului pe care îl au împreună. La momentul acela, vedeta nu își dorea nimic mai mult decât să își găsească liniștea și fiecare să își vadă de drumul său, fără alte discuții sau scandaluri, dar mai ales fără reproșuri.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat, pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde, având și mâna ruptă. Răbdarea mea s-a terminat! Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil. Cred că trebuie să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu avem nicio treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă, pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri!”, i-a scris Oana Roman fostului soț.

Asta nu este tot. Marius Elisei a postat chiar și o imagine cu actuala sa parteneră de viață, semn că este foarte fericit. De asemenea, a mai transmis un mesaj destinat oamenilor care au încercat să ia legătura pe un număr pe care nu îl mai deține, pentru că era al Oanei Roman și i-a fost închis. Nu crede că ar fi trebuit să fie neapărat anunțat, dar a precizat că s-au pierdut mai multe conturi care erau pe numărul acela.

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon... să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin. Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a mai zis el pe Instagram.

Comentariile nu au încetat nici ele să apară, cei mai mulți bucurându-se sincer de faptul că bărbatul este din nou fericit și că a reușit să lase trecutul în urmă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---