Showbiz

Fosta iubită a lui Marius Elisei, despre dependența lui de alcool. Florentina Gheorghe, părăsită pentru Oana Roman: „Gelos și cu mine a fost”

schedule 16 ian. 2024, 09:12

Fosta iubită a lui Marius Elisei, despre dependența lui de alcool. Florentina Gheorghe, părăsită pentru Oana Roman: „Gelos și cu mine a fost”
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre acesta. Femeia a vorbit inclusiv despre dependența acestuia de alcool.

Fosta iubită a lui Marius Elisei, despre dependența lui de alcool

Marius Elisei a devenit cunoscut de toată lumea, în urmă cu mai bine de zece ani, când a decis să formeze un cuplu cu Oana Roman. Înainte de relația cu fiica lui Petre Roman, el a fost împreună cu Florentina Gheorghe pe care foarte puțină lume o cunoaște.

Ea a fost părăsită la momentul acela, iar recent a fost invitată într-o emisiune televizată, unde a vorbit despre situația dintre ei. Aceștia s-au cunoscut pe o rețea socială, au vorbit o perioadă de timp înainte de a se cunoaște, pentru a fi siguri dacă au ceva în comun. Fiind primul bărbat din viața, ei i-a plăcut enorm, s-a atașat de el și a continuat pe acest drum. Avea doar vârsta de 19 ani când s-au întâlnit pentru prima dată, iar el a reușit să o impresioneze cu o floare.

A fost pentru prima dată când a trăit asta, chiar dacă Marius Elisei i s-a părut ciudat la început, nu voia să fie sunat și nici să fie agasat, dar nu a luat prea mult în calcul lucrurile acestea. Florentina Gheorghe și-a deschis sufletul și a mărturisit că plângea foarte des și era emotivă.

Ne-am cunoscut pe un site de socializare, am vorbit o perioadă pentru a ne cunoaște, să vedem dacă avem ceva în comun. După ceva timp, ne-am schimbat numerele de telefon și am decis să ne întâlnim. Mie mi-a plăcut mult de el, a fost primul bărbat din viața mea. Eu aveam 19, el 21. Ne-am întâlnit într-o zonă din București, el a venit cu un trandafir. Eu eram întoarsă cu spatele, el m-a luat și m-a sărutat. Am rămas surprinsă, nu mi se întâmplase așa ceva până atunci. Eram emoționată, a fost dragoste la prima vedere.
El era puțin ciudățel la început, nu voia să fie sunat, a spus că nu îi place să fie foarte agasat. Am încercat să înțeleg. Cred că a fost cea mai lungă relație pentru amândoi. Plângeam foarte des pentru că eu eram foarte emotivă. Mă deranja că nu voia să ne scriem. Nu ne-am mutat împreună, ne mai vizitam însă. El a vrut să ne despărțim. După un an de zile, timp în care nu am vorbit, el m-a contactat, ne-am împăcat. Apoi ne-am mutat împreună, după opt luni. În cerusem să ne sunăm mai des.”, a declarat Florentina Gheorghe, pentru XNS.

Mai apoi, a vorbit și despre dependența bărbatului de alcool pe care a dezvăluit că o avea și pe vremea când ei erau împreună, ea fiind cea care muncea în casă.

„Da, erau foarte multe seri în care consuma alcool, în special bere. El a băut dintotdeauna. Eu din ce am citit, observ că el nu prea s-a schimbat. Gelos și cu mine a fost. Și nu am avut foarte multe certuri, săptămânală, din cauza banilor. Eu munceam pentru casă, el pentru bani și țigări.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---