Showbiz

Marius Manole s-a accidentat pe scenă. Actorul a fost transportat de urgență la spital

schedule 05 feb. 2024, 07:53

Marius Manole s-a accidentat pe scenă. Actorul a fost transportat de urgență la spital
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Marius Manole s-a accidentat pe scenă, actorul fiind transportat de urgență la spital, unde a primit toate îngrijirile de care avea nevoie și de unde le-a transmis un mesaj celor care îl susțin.

Marius Manole s-a accidentat pe scenă

Marius Manole este un actor cunoscut și iubit la noi în țară, motiv pentru care oamenii sunt dornici de a-l vedea pe scenă. În urmă cu doar câteva ore, în timpul unui spectacol, el a avut parte de o întâmplare nefericită. S-a accidentat serios la un picior, fiind nevoie de îngrijirea medicilor și de transportarea acestuia la spital.

Sincer cu fanii lui și dornic ca oamenii să afle trista veste chiar de la el, a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, unde le-a vorbit fanilor despre starea sa actuală. Marius Manole a suferit acest accident în timpul spectacolului care se numește “Repetiție pentru o lume mai bună”, după care a fost transportat la Spitalul Universitar, unde medicii l-au cusut imediat.

Deși starea lui nu este tocmai una bună, actorul nu vrea să anuleze niciun spectacol, ci mai degrabă preferă să își adapteze toate mișcările, după cele 15 zile de recuperare de care are nevoie.

„Dragii mei, în seara asta în timpul spectacolului “Repetiție pentru o lume mai bună” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât.  Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști", a transmis actorul, pe Facebook.

Oamenii i-au fost alături din primele minute și i-au transmis gândurile lor bune în secțiunea de comentarii, unii dintre ei fiind de părere că arta cere sacrificii.

„Sintagma "arta cere sacrificii" e atât de adevărată... din păcate... dar această iubire a ta îți va da puterea! Însănătoșire grabnică și multe succese!, „La cum arată, Marius, ești sigur că părerea medicilor pe care îi lauzi e luată în serios? Ți-au dat ei liber să joci? Dacă nu ți-au dat, stai potolit, te rog și refă-te repede”, „Sănătate, bre! Mai ai de jucat 100000000 de reprezentații și gata, te poți odihni!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---