Showbiz

Marius Elisei aruncă bomba despre Oana Roman. În relația lor au fost probleme din primele luni: „Mi-a ascuns sarcina”

schedule 10 ian. 2024, 09:07

Marius Elisei aruncă bomba despre Oana Roman. În relația lor au fost probleme din primele luni: „Mi-a ascuns sarcina”
Sursa foto: YouTube AntenaStars

Marius Elisei aruncă bomba despre Oana Roman. Bărbatul a recunoscut că în relația lor au fost probleme din primele luni. Ce dezvăluiri a făcut fostul ei partener de viață!

Marius Elisei, despre problemele din relația cu Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună timp de aproximativ zece ani și chiar dacă păreau fericiți, Marius Elisei a aruncat bomba despre fosta lui soție și a spus lumii întregi ce se întâmpla, de fapt, în casa lor. El a fost invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează Dan Capatos, a dezvăluit că au existat mereu probleme în relație și că fiica lui Petre Roman i-a ascuns sarcina timp de patru luni.

Cei doi s-au cunoscut în luna februarie, iar ea a rămas însărcinată în luna iunie și chiar dacă s-a bucurat enorm la auzirea veștii că va deveni tată, toată fericirea i-a fost luată după primele zile, când au început să apară și jignirile din partea fostei partenere, iar cel mai tare i-a dat de gândit momentul în care ea l-a închis afară cu cheia, dar a continuat așa, de dragul fiicei sale.

”Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros. De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște ”clinci-uri”, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?”, a declarat Marius Elisei, pentru XNS.

În ciuda faptului că pe rețelele sociale păreau mereu fericiți, el a mai zis că timp de zece ani, în care au fost împreună, nu au făcut altceva decât să se certe în fiecare zi. Marius Elisei a zis că ori de câte ori fosta sa parteneră de viață era supărată din cauza anumitor situații prin care trecea, el era cel care suporta consecințele.

Astfel, a ajuns după toate acestea să nu mai fie impresionat de absolut nimic și nu avea nicio reacție, tocmai pentru că voia să nu mai existe probleme în familia lor. A rezistat și a suportat cât de mult a putut până într-un anumit punct, dar nu avea cum să își exprime punctul de vedere, deoarece nu i se permitea

”În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori...
I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea”, a mai povestit el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---