Showbiz

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei. Fiica lor merge la psiholog din cauza lui: „Nu mai merită titulatura de părinte”

schedule 22 nov. 2023, 07:25

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei. Fiica lor merge la psiholog din cauza lui: „Nu mai merită titulatura de părinte”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman nu s-a mai putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui Marius Elisei, direct în mediul online. Replica fostului ei partener de viață nu a întârziat nici ea să apară.

Oana Roman: „Nu mai merită titulatura de părinte”

Oana Roman și Marius Elisei au format un cuplu pentru multă vreme și chiar dacă s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul timpului, ruptura dintre ei pare acum a fi una definitivă. Cel mai mult are de suferit din cauza aceasta fiica lor, despre care vedeta a spus că merge la psiholog, pentru a reuși să înțeleagă toate aceste lucruri, fiind totuși un copil care simte nevoia de prezența ambilor părinți în viața sa.

Ei bine, tocmai de aceea, ea nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pentru fostul ei soț, pe rețelele sociale, în care a spus clar că nu își mai merită deloc titulatura de părinte.

Asta nu este tot. Fiica lui Petre Roman face eforturi considerabile pentru ca Isa să nu ducă lipsă de nimic și pentru a reuși să facă tot ceea ce și-a propus într-o singură zi, mai ales că nu are ajutor din partea tatălui ei. Având în vedere situația, ea se simte de parcă fata ei nici măcar nu ar mai avea un tată și a recunoscut că ar prefera să își ia un șofer care să o ajute să se deplaseze dintr-un loc în altul decât să apeleze la Marius Elisei, despre care a mai zis că nu se implică deloc în creșterea copilului pe care l-au adus pe lume.

”Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. (...) În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte care e ca și cum nu ar exista deloc și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil, și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a transmis Oana Roman, pe Story.

Nu a durat prea mult timp, iar Marius Elisei i-a dat replica mamei copilului său. Acesta nu a zis foarte multe, dar este clar din mesajul lui că a ajuns la concluzia că vedeta nu ar fi trebuit să își spele rufele în public în ceea ce privește comportamentul lui față de Isa.

”Dacă Oana are coloana vertebrală să iasă public și să spună ce are de spus vis a vis față de comportamentul meu față de fiica mea”, a declarat Marius Elisei, pentru XNS.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---