Showbiz

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Oanei Roman. Ce a putut spune despre Marius Elisei: „Bărbații români din ziua de azi mi se par...”

schedule 04 oct. 2023, 12:20

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Oanei Roman. Ce a putut spune despre Marius Elisei: „Bărbații români din ziua de azi mi se par...”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Cătălin Botezatu a sărit în apărarea Oanei Roman, în urma certurilor pe care le-a avut cu fostul ei partener de viață. Ce a putut spune despre Marius Elisei.

Cătălin Botezatu, despre cearta dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au rupt orice fel de legătură, iar de curând acesta s-a afișat în compania unei alte femei și chiar a confirmat noua lui relație. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ o lună la o petrecere, au continuat să vorbească și au decis să formeze un cuplu, ceea ce a dus la multe comentarii din partea oamenilor din jurul ei și, inclusiv, Cătălin Botezatu a avut ceva de zis în acest sens.

Cunoscutul designer a început prin a spune că are o părere foarte bună despre Oana Roman, care este o femeie cultă și educată. Mai mult de atât, a afirmat căa cunoscut atât frumusețea vieții, cât și partea mai întunecată și nu merită să facă parte dintr-o poveste precum aceasta, care a devenit urâtă și care nu o reprezintă în niciun fel. Din punctul lui de vedere, merită să își ofere singură șansa de a începe un nou capitol din viața sa.

„Oana e o femeie cultă, educată și de multe ori autoeducată, care a cunoscut și frumusețea, dar și răutatea vieții. Ea nu merită să mai stea într-o poveste care i s-a părut foarte frumoasă la un moment dat, dar din care în prezent pare să nu mai fi rămas prea multe. Or, în asemenea cazuri, trebuie să fii puternic și să-și oferi șansa unui nou început. Oana e tânără și deșteaptă ca să-și ofere șansa unui nou capitol. Ea poate fi cu oricine altcineva. Nu trebuie să se teamă de nou și să fie la fel de puternică așa cum o știu eu și o știu și mulți alți prieteni din anturajul ei”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru cancan.ro.

Cătălin Botezatu a avut ceva de zis și despre Marius Elisei, despre care crede că ar fi trebuit să fie mândru de femeia pe care o avea alături de el. Analizând comportamentul său, a realizat că acesta este tipic bărbaților de la noi din țară pe care îi consideră, de cele mai multe ori, lași. Oana Roman este una dintre prietenele sale de suflet, îi vrea bine și speră că se va detașa de trecut cât mai repede cu putință.

 „Bărbații români din ziua de azi mi se par lași. În loc să te mândrești că ai alături o femeie puternică, inteligentă și încă în putere, tu preferi să bați în retragere. Dar ăștia sunt bărbații noștri, în marea lor majoritate, din ziua de azi. Bat în retragere! Se tem de o relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei! Așa că, deși știu că nu e bine să te implici în chestiuni delicate, iar Oana e una dintre prietenele mele de suflet, îi spun direct că poate ar fi mai bine să se detașeze și să accepte că ar trebui să deschidă un capitol nou în viața sa!”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---