Showbiz

Cu cine s-ar fi însurat Cătălin Botezatu în trecut. A recunoscut abia acum: „Suntem prea bătrâni pentru asta”

schedule 19 sept. 2023, 09:01

Cu cine s-ar fi însurat Cătălin Botezatu în trecut. A recunoscut abia acum: „Suntem prea bătrâni pentru asta”
Sursa foto: Instagram Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu a spus în fața întregii lumi care este femeia cu care și-ar fi dorit să se însoare. Cine este cea care i-a pus capac!

Cu cine ar fi vrut să se însoare Cătălin Botezatu acum câțiva ani

Cătălin Botezatu are o carieră de succes, afacerile i-au mers mereu de minune, dar nu poate spune același lucru și despre viața personală. Dacă pe plan profesional nu s-a putut plânge, când a venit vorba de cel personal, ar fi fost câteva lucruri de zis. Oricât de tare și-ar fi dorit să își găsească sufletul pereche și să se așeze la casa lui, nu a reușit lucrul acesta, dar a recunoscut într-un interviu pe care l-a acordat de curând că există o femeie pe care a plăcut-o și pe care ar fi luat-o de soție în orice moment.

Ei bine, cunosctul designer pusese ochii pe nimeni alta decât Tania Budi, pe care chiar și mama lui o avea la suflet și spunea mereu despre ea că este partenera ideală pentru fiul ei. Dintre toate femeile cu care a fost doar pe ea a acceptat-o. La vremea respectivă, blondina era un model pentru multe femei, iar Bote consideră că este superbă și la momentul actual, deși au trecut anii peste ea.

Au cucerit-o ochii vedetei, părul, dar mai ales vocea sa inconfunabilă și nu poate uita perioada aceea, oricât de tare ar încerca. Despre ea, Botezatu a mai zis și că este o femeie care nu are vârstă de care oamenii se îndrăgostesc, imediat după ce poartă prima conversație având o calmitate pe care nu a întâlnit-o la prea multe femei, în trecut. Deși i-ar fi pus lumea la picioare oricând și încă o iubește datorită felului său de a fi, crede că sunt mult prea bătrâni pentru a se căsători și își doresc libertate și independență, odată cu vârsta.

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi! De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate!”, a declarat  Cătălin Botezatu , potrivit wowbiz.ro.

Au trecut în jur de 30 de ani de când cei doi s-au cunoscut, iar Tania Budi încă are sentimente reale pentru designer, după cum chiar ea a recunoscut.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el, nu cred că se pot descrie în cuvinte. Este bărbatul perfect dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru. Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb”, a declarat Tania Budi, conform acelaiași surse.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---