Showbiz

Christina Ich a stat trei săptămâni în casă din cauza unei intervenții estetice: „Ajunsesem să am găuri în față”

schedule 30 ian. 2024, 11:29

Christina Ich a stat trei săptămâni în casă din cauza unei intervenții estetice: „Ajunsesem să am găuri în față”
Sursa foto: Instagram Christina Ich

Christina Ich a stat trei săptămâni în casă din cauza unei intervenții estetice, iar recent le-a vorbit celor care o urmăresc despre experiența neplăcută de care a avut parte.

Christina Ich, probleme grave după o intervenție estetică

Christina Ich și-a dorit să înceapă anul nou în forță, iar pentru că aspectul ei fizic nu o mai mulțumea deloc, a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni. Din nefericire pentru ea, lucrurile nu au mers deloc așa cum a plănuit, fiind mai apoi desfigurată și nevoită să stea timp de trei săptămâni în casă, deoarece nu putea să dea ochii cu ceilalți în felul în care arăta.

Partenera lui Alex Pițurcă și-a făcut o procedură non-invazivă, care în mod normal nu ar fi trebuit să îi facă prea multe probleme. Mai exact, șatena a decis să își pună un fel de acid hialuronic pentru hidratare, deoarece avea fața umflată, iar după două zile, acidul a început să se topească, ceea ce a dus la apariția unor găuri în față și a unor cearcăne, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă.

„M-am dus și eu să-mi pun un gen de acid hialuronic pentru hidratare atât, căci mi s-a părut mie că am genul de pilow-face, că aș fi umflată la față. M-am trezit după două zile de la intervenție că se topea acidul, ajunsesem să am găuri în față. Nu vă mai spun ce cearcăne aveam! Trei săptămâni am stat în casă de Sărbători, așa ceva nu doresc la nimeni!”, a povestit vedeta, pe Instagram.

Având în vedere situația nu a putut sta cu mâinile în sân, ci a apelat la doctorița sa care a reușit ca prin minune să îi refacă fața. Christina Ich nu a dorit să le arate imagini fanelor sale, deși au cerut, dar le-a cerut să fie foarte atente când aleg locul pentru realizarea unor asemenea proceduri. a

„A reușit să-mi umple găurile, până la urmă, doctorița mea, care a reușit nu știu prin ce minune să-mi refacă fața. Nu vă pot arăta poze că vă speriați! Fetelor, vă rog să fiți foarte atente la cine mergeți să vă facă aceste proceduri. Așa se întâmplă când te mănâncă, vorba aceea. Mie mi-a dat-o Universul bine de tot.
A început mama să țipe la mine: «eu te-am făcut frumoasă și tu te desfigurezi cu mâna ta!» Nu vreau să știu ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut o procedură estetică, o operație de amploare, cred că nu mai ieșeam din casă.”, a mai zis Christina Ich.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---