Showbiz

Cristina Ich, primele declarații după ce s-a sărutat cu Alex Pițurcă în club. S-au împăcat sau nu: „Film dramatic”

schedule 15 sept. 2023, 09:14

Cristina Ich, primele declarații după ce s-a sărutat cu Alex Pițurcă în club. S-au împăcat sau nu: „Film dramatic”
Sursa foto: YouTube Media News RO

Cristina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși sărutându-se în club, iar la scurt timp după ce imaginile au început să apară pe internet, s-a vorbit despre împăcarea lor. Formează sau nu din nou un cuplu!

Cristina Ich, primele declarații după ce s-a sărutat cu Alex Pițurcă în club

Cristina Ich și Alex Pițurcă au trăit o poveste de iubire la care multă lume nici măcar nu avea curajul să îndrăznească să viseze. Păreau a fi perechea ideală, până la un moment dat, când cuplul lor a fost catalogat ca fiind unul controversat. Despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei, până când au decis că nu mai pot continua așa, iar fiecare a mers pe drumul lui, dar asta nu înseamnă că nu au mai păstrat deloc legătura pentru copilul pe care îl au împreună și care are nevoie de ei în viața lui.

Niște imagini care au început să circule pe internet în care cei doi foști parteneri se sărutau le-au dat serios de gândit fanilor, care au tras concluzia că sunt din nou împreună. Văzând toate acestea, influencerița a vorbit sincer despre întâmplarea din club și a recunoscut că nu s-au împăcat, dar că au o relație de prietenie așa cum au stabilit încă din clipa separării. Ambii și-au asumat situația și au înțeles că fac parte din aceeași echipă, doar pentru Noah, rămânând astfel prieteni buni, spre surprinderea tuturor.

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri. Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul «film dramatic», ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”, a declarat Cristina Ich, pentru unica.ro.

Vestea tristă pentru cei care se așteptau să îi vadă din nou împreună este că nici măcar nu s-a pus problema de așa ceva, dar nici nu există ură între ei, ca în majoritatea cazurilor în care oamenii s-au iubit și au decis să o ia pe drumuri separate. Fiind doi oameni care s-au iubit și care au adus pe lume un copil, se respectă și țin unul la celălalt și cooperează pentru interesul lor comun, după cum chiar ea a declarat.



Așadar, au rămas doar niște parteneri care au ca misiunea creșterea lui Noah și nimic mai mult. Copilul lor nu are nicio vină că lucrurile dintre ei nu au mai mers așa cum trebuia și nu trebuie să sufere că părinții lui sunt despărțiți, așa că fac tot ceea ce este mai bine pentru cel mic.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el. Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui. În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---