Showbiz

Cristina Ciobănașu, detalii neștiute din viața privată. Cum a ajuns la „Dansez pentru tine” și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion

schedule 02 iun. 2023, 12:28

Cristina Ciobănașu, detalii neștiute din viața privată. Cum a ajuns la „Dansez pentru tine” și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion
Sursa foto: YouTube Radu Tibulca

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, Cristina Ciobănașu a dat detalii semnificative din viața sa privată. Cum a ajuns la „Dansez pentru tine” și fiica adoptivă a Ruxandrei Ion

Cristina Ciobănașu, detalii neștiute din viața privată

Cristina Ciobănașu este de ani buni în atenția oamenilor și deși au impresia că știu totul despre, actrița reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. În cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitată, aceasta a vorbit despre viața sa privată despre care foarte puține persoane aveau idee. Ei bine, ea este din localitatea Volona Mare, unde a locuit pânăn la vârsta de 12 ani alături fratele ei și de părinții săi biologici, care nu se ocupau foarte mult de ei, fiind mereu la muncă în timpul săptămânii.

„Eu sunt dintr-un sat de pe lângă Botoșani din Moldova, Volona Mare se numește, unde am locuit până la 12 ani, împreună cu părinții mei biologici și fratele meu biologic. Povestea copilăriei mele a fost, cumva, că mai mult bunica s-a ocupat de noi pentru că mama și tata munceau și stăteau în Botoșani în timpul săptămânii. Veneau să ne viziteze doar în weeekend-uri, când aveau libere. Pentru că bunica a fost întotdeauna fascinată de zona artistică, ne-a îndrumat și pe noi să facem ceva în sensul ăsta. Mie mi-au pus vioara în mână la 6 ani, am făcut ore până la 10 ani. Am învățat să mai cânt la nai, caval, locarină și fluier. Când aveam 11 ani, cântam muzică populară și cochetam cu instrumentul nai”, a declarat Cristina Ciobănașu, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Astfel, crescută fiind de către bunica sa care era pasionată de artă, a fost îndrumată încă de la o vârstă fragedă pe acest drum, a învățat să cânte la mai multe instrumente și a fost tot mai atrasă de muzică. Nu mai este un secret nici faptul că a făcut parte din proiectul „Dansez pentru tine” din cauza căruia ar fi putut rămâne corigentă, în ciuda faptului că înainte era o elevă exemplară.


„Singura chestie care m-a traumatizat în perioada aia era școala pentru că m-au mutat două luni, cât a durat emisiunea, la o școală din Mogoșoaia. Am stat singură, cu Cristina, concurenta care a dansat pentru mine. A fost puțin traumatizant pentru că m-am rupt de mediul meu în care mă simțeam bine, de școala mea, de prietenii mei (…) Eram clasa a V-a și era cât pe ce să rămân corigentă la câteva materii”, a mai zis actrița.

Un alt aspect care i-a schimbat viața este legat de faptul că a devenit fiica adoptivă a Ruxandrei Ion, care a remarcat-o după ce emisiunea „Dansez pentru tine” a ajuns la final, iar atunci copil fiind nu își dădea seama cât de important era pentru ea. Ruxandra Ion era, pe atunci, directorul Acasă TV și producător al tuturor telenovelelor.

„ Am fost observată, la televizor, de către o doamnă pe nume Ruxandra Ion care, pe vremea aceea, era producător și directorul Acasă TV și producător al tuturor telenovelelor de la vremea aceea, românești. Atunci când m-a văzut, s-a înduioșat, i s-a părut foarte interesantă povestea mea. A vorbit cu familia, cu soțul și s-a decis că vrea să mă ajute. După ce am ieșit din concurs, am primit propunerea de a merge să mă văd cu o doamnă importantă. Nu știam cu cine. Țin minte conversația pe care am avut-o cu un domn despre care am aflat ulterior că avea ă fie fratele meu mai mare, vitreg, care m-a dus la studiouri să vorbesc cu doamna Ruxandra Ion. (…) M-am văzut cu doamna Ruxandra Ion, au fost două sau trei întâlniri și mi-a propus să vin să locuiesc la ea, să mă mut la București, să vin la o școală de muzică pentru că visul meu atunci era să fac muzică și nu aveam posibilități financiare să fac asta.
Ea s-a oferit să mă ajute cu tot ce însemna susținere pe partea financiară și pe zona emoțională. Ei mă luau în sânul familiei lor, să trăiesc în casa alor, cu familia lor. Eram un copil. Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet (…) M-am mutat la București în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam, care nu mă cunoșteau, care au ales să îmi facă un bine gratuit, care și-au asmat o mega-responsabilitate, să crească fiica altei familii și să ia deciziii pentu ea”, a adăugat Cristina Ciobănașu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---