Showbiz

Oana Moșneagu, declarații despre cererea în căsătorie. Cum i s-a părut gestul lui Vlad Gherman: „Admir curajul lui”

schedule 15 aug. 2023, 10:29

Oana Moșneagu, declarații despre cererea în căsătorie. Cum i s-a părut gestul lui Vlad Gherman: „Admir curajul lui”
Sursa foto: Instagram Vlad Gherman

Oana Moșneagu a fost cerută în căsători de către partenerul ei de viață, Vlad Gherman, după doi ani de relație. Ce părere are actrița despre gestul partenerului ei de viață.

Oana Moșneagu a vorbit despre cererea în căsătorie

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună de doi ani, timp în care au trecut prin multe situații, s-au mutat împreună și cel mai important, au realizat faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să își petreacă tot restul vieții împreună. Deși, la începutul relației, nimeni nu le dădea prea mari șanse, pentru că au decis să formeze un cuplu după ce actorul ieșise dintr-o relație cu Cristina Ciobănașu de nouă ani, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa cum și-au imaginat oamenii, iar recent au dus relația la un alt nivel.

De curând, Vlad Gherman și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață care a aceptat, fără să stea prea mult pe gânduri și care a fost surprinsă de felul în care a pus totul în scenă și cum i-a cerut mâna. În primă fază, vedeta și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre tot ceea ce a simțit în clipa în care a fost cerută în căsătorie, așa că a postat câteva imagini despre care credea că vor vorbi în locul lor.

”Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.❤️ Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim❤️ Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi. 💍👰🏽‍♀️🤵🏻”, a scris actrița, în dreptul imaginilor.



Mai apoi, a dat și câteva declarații despre gestul pe care l-a făcut actorul în fața fanilor și pe care îl consideră un act de curaj, recunoscând că ea nu ar fi putut să facă același lucru, dacă s-ar fi aflat în locul lui. I se pare că, deși era privit de mulți oameni, și-a găsit cuvintele foarte bine și s-a exprimat așa cum ar fi făcut-o, în cazul în care ar fi fost doar ei. Este recunoscătoare pentru ceea ce trăiește, având alături de ea un om care o iubește sincer și care își dorește să întemeieze o familie.

”Eu nu aș fi avut curajul să fac ce a făcut el. Nu aș fi avut curajul să fiu atât de vulnerabilă. Să vorbesc atât de deschis și atât de asumat, eu, omul, fără să mă ascund în spatele unui personaj. Admir curajul lui.”, a mai povestit ea, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---