Showbiz

Oana Roman, dură în ceea ce privește ceremonia pentru Stephan Pelger. Ce a scos-o din sărite pe fiica lui Petre Roman

schedule 16 iun. 2023, 14:28

Oana Roman, dură în ceea ce privește ceremonia pentru Stephan Pelger. Ce a scos-o din sărite pe fiica lui Petre Roman
Sursa foto: YouTube WOWnews

Ceremonia în care familia, prietenii, dar și cunoscuții și-au luat adio de la el i-a lăsat un gust amar Oanei Roman care a fost ș ea prezentă la eveniment. Ce a declarat fiica lui Petre Roman și ce a scos-o mai exact din sărite!

Oana Roman, dură în declarații

Ziua de 15 iunie a fost extrem de tristă pentru cei care l-au cunoscut și care au purtat, cel puțin o dată în viață, o discuție cu Stephan Pelger. Acestuia i s-a organizat o ceremonie în care cenușa acestuia a fost depusă la Capela Cimiturului Evanghelic, iar cei peste 200 de oameni prezenți au trecut prin fața ei și și-au luat adio de la regretatul designer, care a fost găsit spânzurat în propria sa casă de către unul dintre vecinii săi, în urmă cu doar câteva zile. Toate problemele cu care se confrunta, inclusiv depresia și insomniile, i-au pus capac și l-au determinat să facă acel gest necugetat.

După trecerea sa în neființă, multe persoane și-au dat cu părerea despre cele întâmplate, în timp ce unele doar au regretat că a preferat să renunțe la luptă și să își pună capăt zile. Oamenii pentru care el a contat cu adevărat nu au dat doar declarații, ci au mers să își ia adio, iar printre acele persoane s-a aflat și Oana Roman, care nu putea lipsi, dar care până la final a rămas cu un gust amar, iar imediat după terminarea ceremoniei a dat câteva declarații în care a zis ce anume a deranjat, de fapt, la ceremonie.

„Dragii mei, am lipsit o bună parte din zi pentru că dimineață am fost la cimitirul Evanghelic, acolo unde s-a ținut o slujbă în memoria lui Stephan Pelger, prietenul nostru și apoi am fost cu toți apropiații lui într-un loc care lui îi era foarte drag și am vorbit și am închinat un pahar pentru el și după aceea a trebuit să îmi reintru în ritm”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a început prin a menționa că prezența la ceremonie a fost motivul pentru care a lipsit de pe social media. Stephan Pelger i-a fost un bun prieten și a dorit să închine un pahar pentru el, dar deși lucrurile păreau să meargă bine, ceva aderanjat-o pe vedetă. Ea a precizat că mulți dintre cei care zilele trecute susțineau că au fost prietenii lui, nici măcar nu au venit să îl conducă pe ultimul drum, așa cum ar fi fost firesc. Au fost, totuși, la capelă prietenii luu adevărați, care l-au iubit și care o fac și acum.

„Ca de obicei, din păcate, am avut dreptate. Știți când v-am spus eu, în live-ul de ieri (14 iunie, n.r.) și în cel de acum câteva zile că toți ăștia care s-au trezit să povestească, să comenteze și să își dea cu părerea despre Stephan, dându-se prieteni cu el și apărând pe la televiziuni și dând interviuri, ei bine, dragii mei, niciunul nu a fost astăzi prezent. Niciunul nu a venit astăzi să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan.
Nu știu dacă unii dintre ei sunt plecați, dar n-au venit și mă bucur că așa a fost. Au fost prietenii lui, cei cu care a copilărit, cei cu care a trăit când a fost adult, oamenii care au ținut la el, oamenii care l-au iubit, nu oportuniștii care au făcut audiență pe spatele lui”, a mai zis ea, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---