Showbiz

Ce sfat important a primit Catinca Roman de la mama sa. În ce relații este cu Oana Roman

schedule 05 iul. 2023, 13:44

Ce sfat important a primit Catinca Roman de la mama sa. În ce relații este cu Oana Roman
Sursa foto: YouTube Emisiuni Prima TV

Catinca Roman a dat un interviu foarte interesant, în cadrul căruia a vorbit despre multe aspecte importante legate de viața sa, inclusiv despre relația pe care o are, la momentul de față, cu Oana Roman, dar și despre unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit din partea mamei sale.

Catinca Roman, interviu sincer despre mama și sora sa

Catinca Roman este din nou în centrul atenției, de pe urma certurilor pe care le-a avut în public cu sora sa. Vedeta are câteva săptămâni bune de când nu mai vorbește cu Oana Roman, iar recent a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Ei bine, ea a precizat că în ceea ce privește relația lor, nu este deloc una bună, pentru că oricât de mult și-ar fi dorit să se apropie de ea și să discute despre tot felul de lucruri, a avut mereu parte de

În ceea ce privește sfaturile pe care le-a primit de la mama sa, Catinca Roman a precizat că sunt foarte multe, dar că există unul pe care și-l amintește de fiecare dată. Având în vedere că lumea în care ea se învârte este una destul de dură, femeia i-a zis că este cel mai important, ca indiferent de situațiile prin care ar trece în această viață, să nu se abată de la valorile și principiile sale. Un alt sfat important pe care îl ia în calcul este acela legat de compromisurile pe care le face și cu privirile la care mama sa i-a zis că ar trebui să fie foarte atentă.

„Da, este dur showbiz-ul. Au fost multe sfaturi primite. Bineînțeles că o parte din ceea ce sunt îi datorez ei. Unul din sfaturile cele mai importante a fost să nu mă abat de la valorile și principiile mele. Un alt sfat a fost să am grijă la compromisuri. Toți facem, dar există o limită, o linie roșie pe care nu trebuie să o depășești, pentru că riști să te pierzi pe tine.”, a declarat Catinca Roman, pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă vara aceasta și-a propus să plece în vreo vacanță, ea a precizat că a fost deja plecată și că următoarea ieșire din țară este planificată undeva prin toamnă, ceea ce înseamnă că mai are de așteptat o vreme până când se va putea bucura din nou de câteva zile libere. De asemenea, Catinca Roman a zis și că se află într-o continuă transformare și căutare și deși viața a pus-o la încercare în multe moduri, este foarte fericită cu tot ceea ce a primit și mai ales recunoscătoare că Dumnezeu i-a dat un copil atât de bun precum este fiica sa, cu care are o relație specială.

„Am fost plecată o lună în Tenerife și am ceva programat în toamnă. O să plec în Mykonos și de-abia aștept, pentru că e prima dată când merg acolo.”, a declarat vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---