Horoscop

Horoscop azi, 09 decembrie 2023

schedule 09 dec. 2023, 04:00

Horoscop azi, 09 decembrie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Ai planuri pentru locuință

Ziua de astăzi este foarte bună pentru achiziții importante; este posibil să fii într-o perioadă în care îți dorești să faci o schimbare în locuință. Înainte de a merge la cumpărături, fă-ti o listă cu ceea ce vrei să cumperi pentru a nu depăși bugetul pe care îl ai. Un prieten te poate ajuta cu sfaturi pentru decorat. 
Vezi video aici »

Taur - Îți dai seama cât ești de norocoasă

Tu ai nevoie să fii înconjurată de persoane care să te susțină necondiționat și ești dispusă  să faci aproape orice pentru a menține o legătură strânsă cu ele. Spre norocul tău, în partenerul de cuplu ai găsit prietenul, companionul și mentorul de care aveai nevoie.  
Vezi video aici »

Gemeni - Amâni mai multe întâlniri

Din cauze ce nu țin de tine, este posibil să fii nevoită să amani mai multe întâlniri importante pe care le aveai pregătite pentru astăzi. Astfel, îți rămâne suficient timp liber pentru a te relaxa; partenerul de cuplu va fi cel care se va bucura cel mai mult de aceste schimbări de planuri.  
Vezi video aici »

Rac - Faci câteva cheltuieli suplimentare

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a face câteva schimbări în locuință. Ai foarte multe idei pentru decorarea casei și este posibil să îți dorești să achiziționezi mai multe produse; deși faci eforturi suplimentare să nu cumperi tot ce vrei, tot vei reuși să depășești bugetul pe care îl ai.
Vezi video aici »

Leu - Primești ajutor din partea partenerului de cuplu 

Ideile tale trebuie puse în aplicare cât mai repede; nu mai aștepta deoarece există posibilitatea ca altcineva să îți fure planurile. În cazul în care îți dorești să mergi pe acest drum, atunci apucă-te de treabă. Partenerul de cuplu te susține și chiar îți oferă ajutorul în cazul în care nu te descurci singură. 
Vezi video aici »

Fecioară - Te descurci de minune cu planurile pe care le ai

Astăzi ești pusă pe treabă; se anunță o perioadă mai complicată pe plan profesional și de aceea încerci să îți gestionezi taskurile din timp. Îți planifici foarte bine ziua astfel încât să te ocupi de toate sarcinile pe care le ai. Spre seară, te relaxezi în compania unei persoane dragi, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. 
Vezi video aici »

Balanță - Apar conflicte pe plan sentimental

Relația cu partenerul de cuplu nu te mulțumește și simți nevoia unei schimbări. În cazul în care dorești să afli adevăratele intenții ale lui, îți recomand să ii propui o discuție serioasă și sinceră. Este nevoie de multă răbdare pentru a rezolva problemele, însă nimic nu este imposibil dacă există dragoste.  
Vezi video aici »

Scorpion - Primești un sfat bun

Weekendul începe foarte bine pentru tine; încă de la primele ore ale dimineții primești o veste surpriză din partea partenerului de cuplu. Așadar, întreaga zi ești cu zâmbetul pe buze și nimeni și nimic nu te poate face să îți schimbi starea de dispoziție. Spre seară, ai parte de o discuție interesantă cu o persoană mai în vârstă.   
Vezi video aici »

Săgetător - Ai parte de o întâlnire neașteptată

Încă de la primele ore ale dimineții ești foarte activă; ai idei foarte bune și îți este ușor să te ocupi de sarcinile pe care le primești. După orele prânzului, te întâlnești cu o persoană din trecut, pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp; împreună petreceți clipe frumoase.  
Vezi video aici »

Capricorn - Primești sfaturi bune

Deciziile pe care urmează să le iei sunt foarte importante și pot aduce numeroase schimbări neașteptate atât în viața profesională, cât și pe plan personal. O discuție sinceră cu partenerul de cuplu te poate ajuta foarte mult în această situație; sfaturile primite îți vor fi foarte utile.  
Vezi video aici »

Vărsător - Bucură-te de schimbări 

În ultima perioadă ești într-o continuă schimbare. Îți este destul de greu să te adaptezi deoarece nu ești obișnuităcu astfel de modificări. Încearcă să ieși din zona de confort pentru a ține pasul cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Doar așa vei reuși să îți vezi visurile îndeplinite.  
Vezi video aici »

Pești - Ai timp să te relaxezi 

După o perioadă mai complicată, ziua de astăzi este dedicată relaxării și odihnei. Este un moment foarte bun pentru a fi petrecut alături de persoanele dragi sau de persoana iubita. Spre seară, primești o veste frumoasă de la partenerul de afaceri sau de la superiori cu privire la un proiect pe care îl aștepți de multă vreme. 
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---