Horoscop

14 mai - Mercur iese din retrograd. Ne vom elibera sufletele de tot ce doare

schedule 13 mai 2023, 10:17

14 mai - Mercur iese din retrograd. Ne vom elibera sufletele de tot ce doare
Foto: Shutterstock

După un retrograd plin de evenimente puternice, Mercur iese din retrograd și tot Cosmosul sărbătorește. Avem ocazia de a învăța importanța renunțării și lecțiile durerii și ale tristeții prezentate în timpul acestui tranzit. Privim în trecut doar pentru a reevalua momentele dificile și problemele ascunse astfel încât să ne putem elibera sufletele de toate lucrurile care dor sau de care nu mai avem nevoie în prezentul nostru.

Mercur iese din retrograd: Universul ne îndeamnă să mergem mai departe cu viețile noastre

Mercur direct este un moment de bun august pentru noi toți. Universul ne îndeamnă să învățăm lecțiile primite în toată această perioadă. Deși Mercur își reia cursul prin Cosmos, există încă o perioadă post umbră a retrogradului în care avem ocazia să ne recalibrăm relația dintre minte și corp. În următoarele zile este foarte important să ne acordăm spațiul necesar pentru a integra tot ceea ce am învățat până acum.

Citește în continuare pentru a afla care este singurul sfat pe care Universul l-a pregătit pentru tine pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Este momentul să lași trecutul în spate și să privești către viitor în timp ce îți aduni puterile pentru a te bucura și a învăța să trăiești în momentul prezent. Aici și acum se întâmplă viața ta.

Horoscop Taur

Permite-i sufletului tău să te ghideze prin acest nou capitol al vieții tale. Ia decizii în funcție de ce îți dictează inima și vei vedea cât de mult se vor schimba lucrurile. Ai încredere în intuiție.

Horoscop Gemeni

Draga mea născută în zodia Gemeni, ești pregătită pentru un nou început? Universul îți spune că acum este momentul să o iei de la capăt cu viaaă ta. Închide ușa trecutului, dă pagină și bucură-te de această schimbare.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---