Horoscop

Mercur retrograd își arată puterea cosmică pe final de an 2023

schedule 13 dec. 2023, 10:48

Mercur retrograd își arată puterea cosmică pe final de an 2023
Foto: Shutterstock

Încheiem anul 2023 și începem Noul An sub semnul celui mai puternic retrograd. Mercur se joacă pe cerul rece de iarnă și ne arată puterea lui incredibilă. Totul se mișcă foarte repede, iar nouă nu ne rămâne decât să ținem pasul cu magia Universului. 

Ziua de 13 decembrie marchează un moment extrem de important - și anume începutul călătoriei retrograde a lui Mercur ce va dura până pe 1 ianuarie 2024. Mercur retrograd are loc în Capricorn și apoi trece scurt și prin Săgetător.

La ce să ne așteptăm în timpul acestui Mercur retrograd?

Mercur retrograd are loc sub influența Capricornului și ne încurajează să ne reorientăm energiile și intențiile. Acest apel la acțiune ne inspiră să căutăm adânc în sufletele noastre și să apreciem drumul greu pe care l-am parcurs. Suferința și durerea reprezintă cadoul evoluției de la Univers.

Energia Capricornului aduce cu ea disciplină și ambiție, făcând din această perioadă retrogradă un moment oportun pentru a finaliza acele detalii persistente în proiecte cu adevărat importante. Acest impuls cosmic ne poate inspira pentru a ne împlini visuri mărețe în 2024.

Cu toate acestea, atunci când Mercur se întoarce în Săgetător, energia se schimbă către hrănirea conexiunilor noastre joviale și extinderea orizontului.

Acest dans cosmic dintre Capricorn și Săgetător în timpul lui Mercur retrograd promovează, de asemenea, o temă semnificativă de echilibrare a forțelor conflictuale. Această perioadă este bună pentru a contempla echilibrul delicat dintre a ne asculta mintea, ghidată de rațiune și simț practic, și de a ne lăsa conduși de sentimente și instincte.

Mercur retrograd ne provoacă să ne confruntăm cu limitările și restricțiile pe care le putem întâmpina în următoarele săptămâni în timp ce ne străduim să ne atingem obiectivele. În același timp, suntem îndemnați să îndrăznim să ne depășim limitele pentru a putea păși către un nou început. Nimic nu ne mai ține în spate, nici măcar gândurile noastre. Ajutorul Universului este în drum către noi.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec: Nu te teme să ieși din carapace și să iei decizii importante. Nu uita, tu singură îți construiești viitorul.

Horoscop Taur: Găsește timp să analizezi puțin acest an ce se încheie și să îți înveți lecțiile astfel încât începi 2024 cu dreptul. Puterea este la tine.

Horoscop Gemeni: Ascultă-ți inima și alege să te lași condusă de intuiție. Nu permite nimănui să preia frâiele vieții tale și să te ducă pe drumuri nepotrivite.

Horoscop Rac: Spune ce ai pe suflet și învață să te pui pe primul loc. Alege să ai mai multă grijă de tine și vei vedea cum se vor schimba relațiile cu oamenii din jurul tău.

Horoscop Leu: Nu te teme de schimbare deoarece aceasta este cadoul pe care Universul vrea să ți-l facă pe final de 2023. Acceptă transformarea și bucură-te de un nou început.

Horoscop Fecioară: Lasă trecutul în spate, învață-ți lecțiile, fii recunoscătoare pentru clipa prezentă și lucrează cu inspirație și drag la un nou început.

Horoscop Balanță: Nu te grăbi în drumul tău prin viață. Această perioadă este una frumoasă pentru a aprecia mai mult ceea ce trăiești. Încetinește și bucură-te de ce ți se întâmplă.

Horoscop Scorpion: Ascultă-ți sufletul și vei ajunge acolo unde îți dorești de atât de mult timp. Fă ce îți dictează inima și vei fi cu adevărat fericită.

Horoscop Săgetător: Nu permite nimănui să îți fure bucuria pe care o simte sufletul tău în această perioadă. Nu te teme să fii fericită cu adevărat.

Horoscop Capricorn: Visurile pe care tu le ai nu se vor împlini singure. Ia-ți inima în dinți și fă schimbări pe care ți le dorești de atât de mult timp.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---