Horoscop

Evenimentele astrologice din noiembrie îndeamnă la eliberarea de griji. Avem parte de împlinire sufletească

schedule 30 oct. 2023, 08:46

Evenimentele astrologice din noiembrie îndeamnă la eliberarea de griji. Avem parte de împlinire sufletească
Foto: Shutterstock

Vă invităm să descoperim împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din noiembrie 2023: 

În ultima lună de toamnă ne eliberăm de trecut și ascultăm chemarea sufletului nostru, în timp ce suntem atrași de lucruri care rezonează cu dorințele și valorile noastre de bază. Aruncăm bagajele vechi ca pe niște frunze care cad pe pământ, detașându-ne de tot ce nu ne mai servește și făcând loc unei creșteri incredibile atât în interior, cât și în viața noastră.

Pe măsură ce pășim în luna noiembrie, suntem întâmpinați cu promisiunea schimbării și cu oportunitatea de a recupera energia pe care am lăsat-o în trecut. Ultima lună de toamnă vine cu un val de transformare de care ar fi bine să profităm; aerul curat și rece ne revigorează simțurile, trezindu-ne la realitate și aducând claritatea de care avem nevoie. Această perioadă este perfectă pentru auto-reflecție și stabilirea intențiilor pentru restul anului.

Vă invităm să descoperim împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din noiembrie 2023:

4 Noiembrie: Saturn direct în Pești

Noiembrie începe cu o schimbare puternică pe măsură ce Saturn intră direct în tărâmul fermecat al Peștilor. Călătoria retrogradă a lui Saturn a început în luna iunie și a venit cu o perioadă de introspecție și săpături destul de adânci.

Saturn direct vine cu o chemare de a ne concentra pe profunzimea existenței noastre și de a ne recunoaște locul în acest Univers. Suntem provocați să evoluăm colectiv și să construim o lume mai armonioasă și mai conștientă din punct de vedere spiritual.

8 Noiembrie: Venus intră în Balanță

Venus se întoarce acasă, la fermecătoarea Balanță, impactând inimile noastre și modul în care navigăm prin relații. Venus în Balanță ne cere să ne folosim sufletele în conexiunile cu ceilalți. Inimile noastre dețin puterea de a transforma lumea; dragostea pură poate vindeca și transforma.

10 Noiembrie: Mercur intră în Săgetător

Mercur se aventurează în teritoriul expansiv și aventurier al Săgetătorului; acesta poate veni cu provocări pentru majoritatea zodiilor. Mintea noastră tânjește după distracție, evoluție și experiențe noi. Simțim un impuls puternic de a ne elibera de rutină și de a explora teritorii neașteptate (atât mental, cât și fizic).

13 Noiembrie: Ultima Lună Nouă a toamnei 2023

Pe 13 noiembrie vom avea ultima Lună Nouă a toamnei 2023. Aceasta se va întâmpla în semnul mistic al Scorpionului și are potențialul de a ne agita în moduri pe care nu le putem ignora. Suntem obligați să ne confruntăm cu limitările, vulnerabilitățile și sentimentele de neputință. Deși aceste procese pot fi ușor dureroase, în cele din urmă ele ne întăresc caracterul, făcându-ne mai înțelepți, mai rezistenți, mai puternici și mai siguri pe noi înșine.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---