Horoscop

Horoscopul Obsesiilor. Ce fixație ai în funcție de zodia ta

schedule 03 aug. 2023, 16:14

Horoscopul Obsesiilor. Ce fixație ai în funcție de zodia ta
Kiselev Andrey Valerevich/Shutterstock

Află care este obsesia fiecărei zodii și cum aceasta se poate dovedi fie un impediment, fie un motor pentru evoluția și stabilirea unor relații productive cu ceilalți. Care este obsesia ta?

ASTROLOGIE - HOROSCOPUL OBSESIILOR

Horoscop Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt obsedați de ideea că nu au destul timp... De exemplu, îi obsedează faptul că o ființă umană are nevoie de cel puțin 6 ore de somn pe zi. "Ce pierdere de vreme!", gândesc cei din Zodia Berbec.

Nimic nu îi enervează mai tare la ceilalți decât să îi observe relaxându-se sau omorându-și timpul cu activități inutile. Timpul este cea mai valoroasă monedă de schimb, în opinia lor și ar trebui să te arăți onorat/ă de disponibilitatea unei persoane din Berbec, de a-ți oferi timp și atenție.

Horoscop Taur

Nativii acestei zodii au o fixație pentru stabilitate și nevoia de a fi în posesiuni materiale. De aceea, acești nativi își pot arăta o latură lacomă și o dorință exagerată de a se îmbogăți. Și ar face absolut orice pentru a-și atinge acest deziderat. Totul este generat de nevoia lor obsesivă de a se simți în siguranță, de a deține controlul asupra vieții lor. Desigur, este vorba despre o frică profundă care le mână acțiunile și deciziile.

Aceeași trăsătură se poate manifesta și ca o dorință acerbă de a acumula cunoaștere. O formă de a intra în control care li se potrivește mai cu seamă taurilor intelectuali sau artiști, aceasta fiind manifestarea pozitivă a acestei obsesii.

Horoscop Gemeni

Obsesia celor născuți în Zodia Gemeni este aceea de a-i eticheta și ocoli pe oamenii proști. Sau mai exact, ignoranți. Detestă visceral genul de persoane care trăiesc într-o manieră ignorantă, de pe-o zi pe alta, fără a-și pune întrebări, și fără a căuta răspunsuri.

Cei născuți în Gemeni nu pot să tolereze un nivel intelectual scăzut și de aceea fac orice le este posibil să evite cercuri care i-ar pune în contact cu persoane care, în opinia lor, nu s-ar ridica la calibrul lor, potrivit Garbo.

Horoscop Rac

Nativii din Zodia Rac sunt obsedați de trecut. Fie că prezintă o incapacitate de a se desprinde de amintiri și evenimente dureroase ale trecutului, fie că le place să colecționeze suveniruri și obiecte vechi, cei din Rac pot să demonstreze un atașament fără de seamăn față de trecut. Este și motivul pentru care, în cuplu sau în alte relații, se vor agăța mereu de certuri sau întâmplări din trecut, pentru că în definitiv, pentru ei, timpul de fapt nu a trecut...

Fixația lor cu privire la trecut se poate manifesta și ca o agățare de momente personale de glorie din trecut, uitând că trebuie să muncească și în prezent pentru a-și demonstra valoarea. În primul rând față de ei înșiși.

Horoscop Leu

Nativii din Zodia Leu sunt în mod absolut obsedați de ideea de trădare. Este motivul pentru care pot deveni geloși fără măsură și foarte suspicioși în orice circumstanță, fie că vorbim de relații de lucru sau de cuplu.

Trădarea este cea mai mare rană pe care o pot suferi cei din Zodia Leu. Nu le înșela așteptările, nu îi minți, nu îi dezamăgi, nu îți încălca promisiunile, nu îi ataca pe la spate. Altfel asupra ta se vor năpusti cele mai bine șlefuite arme ale răzbunării. Și nu există cale de întoarcere. Un Leu nu uită niciodată.

Horoscop Fecioară

Persoanele din Zodia Fecioară sunt obsedate de curățenie și disciplină. Nimic nu enervează mai tare un nativ în Fecioară decât dezordinea și haosul. Prin ordine și disciplină, prin respectarea unor reguli stricte, această persoană știe că poate deține controlul asupra vieții sale.

De altfel, un nativ din Fecioară detestă să observe la alții lipsa de considerație față de ordine, pe care o consideră o virtute.

Este imposibil pentru cei din această zodie să aibă prieteni sau parteneri de cuplu haotici, dezordonați și cu o viață instabilă. Ei pur și simplu nu înțeleg acest stil de viață.

Horoscop Balanță

Nativii din Zodia Balanței sunt obsedați de dreptate. Pentru ei, acesta nu este un concept abstract. Nativii din Balanță au un ridicat simț justițiar. Nu suportă să vadă suferință și nedreptate. Nu suportă să vadă animale si oameni lipsiți de apărare.

Simțul dreptății se manifestă și cu privire la propria persoană. Dacă se află într-o situație care, în opinia lor implică o nedreptate care li s-a făcut, vor merge până în pânzele albe ca să demonstreze unde s-a greșit în ceea ce îi privește. Iar vinovații ajung întotdeauna să plătescă.

Horoscop Scorpion

Nativii Zodiei Scorpion sunt obsedați de perfecțiune. Își pot dedica întreaga lor viață pentru a atinge acest deziderat al perfecțiunii.

Dacă în ceea ce privește munca lor, acest lucru poate fi o trăsătură de succes, pentru care vor fi mereu venerați și apreciați, în ceea ce privește relațiile lor interpersonale se poate dovedi un aspect fatal. Pentru cineva din Zodia Scorpion, nicio altă persoană nu se poate ridica la nivelul așteptărilor sale. Din punct de vedere romantic, Scorpionul va trece dintr-o relație în alta, în căutarea unui ideal... care nu există.

Horoscop Săgetător

Nativii din Zodia Săgetător sunt obsedați de bani. Așa încât, pentru a atinge acest deziderat, se vor folosi fără scrupule de ceilalți, profitând și întinzând tot felul de capcane.

Dacă nu era de ajuns, cei din Săgetător nu realizează gravitatea gesturilor lor, fiindcă dețin și un forte accentuat simț de autosuficiență. Lor totul li se cuvine.

Horoscop Capricorn

Acest semn este definit de obsesia pentru control. Când simte că a pierdut în vreun fel frâiele scenariului prestabilit în care vrea să se afle, va dezlănțui o gamă largă de reproșuri, acte de răzbunare sau va intra în stări depresive. Uneori, pentru a rămâne în control se va preta la acte de manipulare sau minciună.

Nevoia sa de control se află în strânsă legătură cu nevoia sa de protecție și siguranță. Așa încât, dacă vrei să te simți bine în compania cuiva din Zodia Capricorn, creează-i o stare de confort și încredere.

Horoscop Vărsător

Persoanele din Zodia Vărsător sunt obsedate de dorința de a fi în centrul atenției. În acest sens, vor face absolut orice pentru ca în orice împrejurare, lumea să îi observe și să îi aprecieze.

Se simt foarte confortabil să se expună public și nu e deloc o întâmplare că sunt persoane foarte telegenice

Nevoia de atenție a nativilor din Vărsător se poate manifesta și în cuplu, unde în mod evident își vor dori doar exclusivitate. Ei au tendința de a-i separa pe parteneri de restul oamenilor care le sunt apropiați.

Horoscop Pești

Fixația Zodiei Pești este aceea de a demonstra că sunt deștepți și fascinanți. În acest sens, ei muncesc să se auto-perfecționeze și să arate mereu, o latură cât mi ideală a personalității lor. Fac totul pentru a fi plăcuți și majoritatea oamenilor cad în această capcană, seduși de cunoștințele, manierele și intelectul celor din Pești. Din păcate, o altă obsesie a celor din acestă zodie este singurătatea.

Așa încât, oricât te-ar fi vrăjit cu șarmul său, o persoană din Pești nu îți va da voie să intri prea mult în intimitatea sa. Tu trebuie să admiri de la distanță imaginea perfectă pe care vrea să ți-o arate.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---